Ontdek de nieuwe Auping Noble
24 april 2023 
in Bedden
1 min. leestijd

Ontdek de nieuwe Auping Noble

Deze maand brengt Auping een schitterend nieuw bed uit, de Auping Noble. Een groot houten bed met een brede rand en royale loungekussens. Ontworpen door de Nederlandse ontwerper Johan van Hengel voor Auping. Ontdek dit nieuwe bed nu in ons blog.

Auping Noble bed

Ontwerpproces

Dit bed is tot stand gekomen na een grondig ontwerpproces. De ontwerper heeft zich hierbij zo goed mogelijk verdiept in de gebruiker. Na het uitvoerige onderzoek is hij gaan ontwerpen en schetsen. Het eindresultaat is dit minimalistische, kwalitatieve bed gemaakt van massief eikenhout, natuurlijke materialen en helemaal naar wens samen te stellen.  Zo kunt u genieten van luxe en comfort, maar wel op een persoonlijke en duurzame manier.

Auping Noble bed

Royaal

Het royale hoofdbord strekt uit over de volledige breedte van het bed en geeft de Auping Noble een luxe uitstaling. De afgeronde hoeken maken dit ontwerp juist zacht en vriendelijk.

De grote zachte kussens van het hoofdbord rusten op het houten plateau. Het materiaalgebruik laat dit bed ook enigsinds Scandinavisch ogen.

Auping Noble bed

Groots en met goede bedoelingen’

Auping Noble kan in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Waardoor het bed in uiteenlopende interieurs past. ‘’Groots en met goede bedoelingen’’ is waar de naam ‘’Noble’’ voor staat en deze naam past perfect bij dit nieuwste Auping ontwerp.

Auping Noble flex rug

Auping Noble is nog niet te zien in onze volledig nieuwe Auping Studio bij QiiD.


Reactie plaatsen