Het Auping Essential bed
30 oktober 2023 
in Bedden
2 min. leestijd

Het Auping Essential bed

Het Auping Essential bed mag met recht een designklassieker genoemd worden.
Dankzij het verfijnde en minimalistische ontwerp past dit bed in elke slaapkamer. Het frame is duurzaam en volledig recyclebaar. In dit blog meer over het Auping Essential bed.

 Auping Essential bed polder

Scandinavische design

Het moderne Scandinavische design van de Auping Essential wordt gevormd door het stoere, maar subtiele aluminium frame. Het moderne ontwerp, van Claudia Köhler & Irmy Wilms, is compleet doorgevoerd, tot aan de taps toelopende poten.


''You wouldn't say we designed this bed 10 years ago. And that is the recipe for its longevity: timeless design in combination with good materials.''


Claudia Köhler & Irmy Wilms - Designers Auping Essential

 Auping Essential bed zijaanzicht

Duurzame uitvoeringen

Het Essential frame is duurzaam, volledig demontabel, herbruikbaar en gemaakt van 87% gerecycled aluminium. Het frame kan worden gepoedercoat in uw favoriete kleur en wanneer u kiest voor een hoofdbord, dan kan er gekozen worden voor een gelakte houten of gestoffeerde afwerking.

Alle Auping matrassen en bedbodems zijn te combineren met dit bed. Essential is verkrijgbaar in de breedtematen; 80 / 90 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200 cm. En in de lengtematen; 200 / 210 / 220 cm.

Auping Essential bed kleurrijk

U kunt het Essential bed geheel naar wens samenstellen. Ook is het bed verder aan te kleden met bijpassende accessoires als het nachtkastje Pixel of de ronde Auping Hocker. Uiteraard maakt u het geheel af met Auping bedlinnen in uw favoriete kleur.

Auping Essential bed

Auping Studio by QiiD

De Auping collectie bestaat uit vijf bedden die geheel naar wens kunnen worden samengesteld. In totaal zijn er maar liefst 2,8 miljard mogelijkheden in de online configurator.

Het Auping Essential bed liever in het echt zien? Dat kan in onze Auping Studio. Bij het kiezen van het juiste bed en met name het juiste matras, is het belangrijk u goed te laten informeren en uiteraard uit te proberen. In onze Auping Studio helpen wij u graag bij uw zoektocht naar het juiste matras en we kunnen u adviseren en inspireren bij de inrichting van uw complete slaapkamer.

Auping Studio Goriinchem

Reactie plaatsen