Nilson Beds Studio

Nilson Beds Studio

by QiiD Gorinchem

Nilson Beds werkt vol passie aan het ontwerpen, produceren en leveren van fantastische bedden.

Omdat uw bed de plek is om tot rust te komen en we maar liefst een-derde van ons leven door brengen in bed, is het van belang te investeren in goed slaapcomfort. Bij Nilson werken ze met passie aan fantastische bedden.

Het doel van dit merk is comfort en luxe bij u thuis te brengen.

Nilson Beds
Nilson Beds studio

Maatwerk & vakmanschap

Bij Nilson worden alle producten uitsluitend op bestelling gemaakt. Van bedden en hoofdborden tot accessoires en meubelen. Zelfs het bedlinnen wordt op maat voor u gemaakt. Hierdoor kan het merk tegemoetkomen aan de wensen van u als klant, ook voor speciale afmetingen en uitvoeringen.


In het atelier van Nilson worden alle waardevolle ingrediƫnten uit de natuur gecombineerd. Het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman bepalen de kwaliteit van een Nilson bed. Elk product wordt in Nederland met oog voor detail en volgens de hoogste kwaliteitseisen gemaakt.

Header Nilson 2 Header Nilson 2

Natuurlijke materialen


Slaapcomfort wordt door Nilson samengesteld met hoogwaardige en zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Elk bed wordt op ambachtelijke wijze door vakmensen hier in Nederland gemaakt, wat resulteert in topkwaliteit en korte levertijden.


Dankzij de productie in eigen land kunnen wij levertijden van 6 tot 8 weken bieden. Door lokaal te produceren wil het merk bijdragen aan een duurzame economie. De beperkte transport afstanden dragen namelijk bij aan een beter milieu


Dankzij het maatwerk kan er tegemoet worden gekomen aan uw persoonlijke wensen. De complete collectie bedden, boxsprings, hoofdborden, slaapkamermeubels, bedlinnen en verlichting maakt Nilson uniek.

Nilson Collectie

Nilson Beds Boxspring

Boxsprings

Nilson bedden zijn onderverdeeld in hotelbedden en natuurlijke bedden. Ontdek hier de verschillende eigenschappen en mogelijkheden.
Nilson hoofdbord klein

Hoofdborden

Op maat gemaakte hoofdborden, met en zonder zijwanden, die luxe en geborgenheid bieden. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.


Nilson bedlinnen klein

Bedlinnen

Maatwerk bedlinnen, leverbaar in diverse kwaliteiten Egyptisch katoen en Belgisch linnen. Dankzij de maatwerkmogelijkheden perfect af te stemmen op  uw bed en slaapkamer.

Nilson Studio by QiiD Gorinchem
In onze Nilson Studio kunt u het merk echt beleven. Wij hebben diverse sfeerslaapkamers ingericht waarin u de Prestige, Supreme, Royal, Nobel en Hilton boxsprings zelf kunt uitproberen. Deze zijn gecombineerd met de Menton, (in hout en leder)

Marseille en PIHA hoofdborden en bedombouwen Heather en Livorno. Waan u in luxe hotelkamers terwijl u kennis maakt met dit Nederlandse merk. Wij helpen u niet alleen graag met het vinden van het juiste bed, ook kunnen wij een compleet interieuradvies maken voor uw slaapkamer.

Header Nilson Livorno

Benieuwd naar Nilson?

Maak nu vrijblijvend een afspraak