Dekbedden en bedlinnen van Nilson

Op onze bedden mag een heerlijk dekbed, een goed hoofkussen en stijlvol bedlinnen niet ontbreken. Onze dekbedden zijn leverbaar in 3 uitvoeringen, onze kussens in 2 uitvoeringen en ons prachtige bedlinnen is leverbaar in diverse kwaliteiten Egyptisch katoen en Belgisch linnen. Alles wordt altijd op maat gemaakt, zodat het perfect afgestemd kan worden op de kleuren en maten van uw bed en slaapkamer.


Dekbedden

DEKBED SUPERIOR: Dit luxe donzen dekbed is afgewerkt met een fijne satijn. Het dekbed voelt zeer licht en comfortabel. Leverbaar in een zomer- en winterversie. De vulling is 100% ganzendons.


DEKBED PREMIUM: Dit comfortabele dekbed Premium is een heerlijk donzen dekbed. Het dekbed voelt zacht en luchtig. Leverbaar in een zomer- en winterversie. De vulling is 90% eendendons en 10% veertjes.


DEKBED PRESTIGE: Dit heerlijke dekbed is een 4-seizoenen dekbed, afgewerkt met luxe satijn katoen. Het dekbed heeft een zomer- en winterversie en voelt warm en comfortabel. De vulling is 100% polyester.


Hoofdkussens

HOOFDKUSSEN SUPERIOR: Dit comfortabele kussen is een stevig kussen met een vulling van ganzendons en veertjes. De kern van veren zorgt voor veel volume. Het zachte ganzendons zorgt voor een uiterst comfortabele toplaag.


HOOFDKUSSEN PRESTIGE: Dit heerlijke kussen Prestige heeft een vulling van zachte synthetische vezelbolletjes. In diverse afmetingen leverbaar.


Bedlinnen

Omdat ons bedlinnen op maat wordt gemaakt en leverbaar is in diverse prachtige kleuren heeft u de mogelijkheid deze volledig op wens en kleur samen te laten stellen.


DESSIN SOLO: Prachtige stoffen met een eenvoudige verfijnde afwerking. Kussenslopen zijn voorzien van een dubbele instopstrook, waardoor beide zijden mooi kunnen worden dichtgestopt. Vind u het lastig om de juiste keuze te maken en twijfelt u over de kleur, in deze variant kunt u zelfs twee kleuren combineren waardoor u in een handomdraai uw bed een andere uitstraling geeft. Het kussensloop is ook leverbaar met een volant.


DESSIN OXFORD: Dit prachtige dekbedovertrek en kussensloop kenmerkt zich door de subtiele afwerking aan de randen rondom door een fijn dubbel stiksel.


DESSIN MELO: Dit prachtige bedlinnen is uitgevoerd met dubbel geborduurde horizontale rand en is leverbaar in diverse stoffen en kleuren. Subtiele nuances of juist een extra accent, met de dubbele geborduurde rand geeft u uw bedlinnen net dat kleine beetje extra dat uw prachtige bed nog meer bijzonder maakt.