Nilson beds boxspring

Boxsprings

Auping & Nilson

Zowel Auping als Nilson hebben een uitgebreide collectie hoogstaande boxsprings.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende modellen en de mogelijkheden.

Auping Boxsprings
Auping Boxsprings
Nilson beds boxspring vooraanzicht
Nilson Boxsprings
Auping heeft vier verschillende boxspring modellen opgenomen in de collectie. Deze boxsprings hebben allemaal een spiraalbodem. Een spiraal-bedbodem zorgt voor de beste ventilatie, zodat uw matras langer meegaat. U kunt kiezen voor een boxspring met hoofdbord of zonder.


Auping boxsprings zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor uw boxspring extra lang meegaat.

Alle Auping boxsprings kunt u geheel naar wens samenstellen. U heeft de keuze uit verschillende hoofdborden, matrassen en tientallen verschillende stoffen. Ook elektrisch verstelbare boxsprings zijn opgenomen in de Auping collectie.


Alle Auping boxsprings worden op maat gemaakt in de Auping fabriek in Deventer

Er wordt gestart met de spiraalbodem, die vlechten ze van grote rollen ijzerdraad. Dat vlechtwerk is zo sterk dat het een leven lang meegaat.

Auping Boxsprings

Auping Original Boxspring

Auping Original Boxspring

De Auping Original boxspring heeft een tijdloos design

en een hoogwaardige afwerking.

Design

 • 8 soorten hoofdborden
 • 14 stoffen in verschillende kleuren

Comfort

 • Combineerbaar met alle (gestoffeerde) matrassen en toppers
 • Optionele elektrisch verstelbare bodem
Auping Tone Boxspring

Auping Tone Boxspring 

De Auping Tone is een slanke en eigentijdse boxspring.

Design

 • Keuze uit 5 kleuren voor het Frame
 • Keuze uit 3 stoffen in totaal 22 kleuren.

Comfort

 • Comfortabel 5-zone matras
 • Luxe topper

Auping Criade boxspring

Auping Criade boxspring

De Criade is een verfijnde boxspring met slanke lijnen. Het stalen frame geeft dit model haar unieke signatuur waarbij de horizontale lijn het design draagt.

Design

 • 10 verschillende framekleuren (onderstel boxspring)
 • 4 soorten hoofdborden, van strak tot subtiel gebogen
 • 14 stoffen in verschillende kleuren

Comfort

 • Combineerbaar met alle (gestoffeerde) matrassen en toppers
 • Elektrisch verstelbare bodem optioneel
Auping Kiruna boxspring

Auping Kiruna boxspring

De Auping Kiruna boxspring is de meest luxe boxspring en onderscheidt zich door de luxe uitstraling en het gebruik van natuurlijke materialen.

Design

 • 2 luxe hoofdborden, strak of klassiek
 • 14 stoffen in verschillende kleuren

Comfort

 • Keuze uit 2 gestoffeerde Kiruna matrassen en toppers
 • Optioneel elektrisch verstelbare bodem

Alleen de beste kwaliteit materialen staan garant voor het unieke comfort van Nilson beds. Van het massief houten frame en duurzame pocketveren, tot de comfortlagen van wol, katoen, paardenhaar, premium foam of latex.


Elk bed wordt volledig naar uw wensen gemaakt. De natuurlijke ingrediënten in een Nilson bed zijn onovertroffen en hebben zich in de natuur bewezen als de beste vocht- en klimaatregelaars. Het zijn materialen die ademen. Een Nilson bed is daarom van nature luchtig, droog en anti-allergisch.

Nilson Boxsprings

Nilson Bed Prestige

Hotel Bed

Prestige vindt u in de meest luxe hotels, tot grote tevredenheid van de gasten. De optimale combinatie van hoogwaardige pocketveren met zoneverdeling en soepele premium foam afdeklagen, geeft dit bed een stevige ondersteuning met een zachte toplaag. De topmatras met comfortlaag van wolmix biedt een prettig en natuurlijk klimaat met een optimale vochtregulatie. Bed Prestige is ook leverbaar zonder topmatras. Het bed heeft een hoogte van ca. 55 cm
Nilson Bed supreme

Nilson Bed Supreme

Hotel Bed

Dit bed met zijn premium matrassen, maakt indruk vanwege zijn uitzonderlijke comfort. Het matras met hoge pocketveren en zoneverdeling is gestoffeerd met biologisch katoenen tijkstof. Het luxe topmatras met comfortlagen van natuurlijke materialen, draagt bij aan een luchtig en droog slaapklimaat.

Het bed heeft een hoogte van ca. 62 cm.


Nilson Bed Elegance

Nilson Bed Elegance

Hotel Bed
Bed Elegance is vergelijkbaar met hotelbed Prestige, maar dan elektrisch verstelbaar. Topkwaliteit slaapcomfort met een traploos verstelbaar hoofd- en beengedeelte. Elegance is leverbaar in elke gewenste afmeting en stoffering. De bodem heeft een metalen verstelbaar frame en het matras is opgebouwd uit gezoneerde pocketveren en premium foam. Het topmatras bevat een combinatie van premium foam en wolmix. Deze boxspring is 60cm hoog,
Nilson bed Royal

Nilson Bed Royal

Hotel Bed

Het toppunt van luxe biedt model Royal. Met een afstandsbediening is het hoofd- en voeteinde verstelbaar. De beweegbare bodem is perfect verborgen in de bed omranding, zodat de motoren uit het zicht blijven. Het matras en topmatras zorgen voor een weldadige ondersteuning.

Het bed heeft een hoogte van ca. 62 cm.


Nilson Bed Nobel

Nilson Bed Nobel

Natural Bed

Dit bed bestaat uit 3 lagen: bodem, matras en topmatras.

Het pocketveer matras heeft een soepele schouderzone en is in verschillende hardheden leverbaar. Het dikke handgeknoopte topmatras zorgt voor extra comfort en ondersteuning. Het bed heeft een hoogte van ca. 60 cm.


Nilson Bed Hilton

Nilson Bed Hilton

Natural Bed

Zijn naam zegt het eigenlijk al. Dit bed is gewoonweg het beste wat er te koop is op het gebeid van luxe slaapcomfort. Het bed heeft een bodem met een dubbele veerlaag, hoge pocketveer matras met soepele schouderzone en een extra dik topmatras met royale lagen wol, katoen en paardenhaar. Het bed heeft een hoogte van ca. 64 cm.

Nilson Bed Allure

Nilson Bed Allure

Natural Bed

Dit bed bestaat alleen uit een bodem en matras, zonder topmatras.

Het hoge pocketveren matras met soepele schouderzone is uiterst comfortabel en in diverse hardheden leverbaar. Het bed heeft een hoogte van ca. 52 cm.


Nilson Bed Avantgarde

Nilson Avantgarde

Natural Bed

Het verstelbare bed uit de Superior collectie. Het hoofd- en beengedeelte is traploos en verstelbaar en zorgt daarmee voor nóg meer comfort. Avantgarde wordt geleverd met topmatras en draadloze afstandsbedieningen. Het bed heeft een hoogte van ca. 62 cm.

Header Boxspring Nilson

Geïnteresseerd in boxsprings?

Maak vrijblijvend een afspraak