Auping Boxspring Tone

Auping Boxspring 

Tone

Auping Tone is een eigentijdse boxspring met een slank design. Het stalen frame met ronde poten kan worden uitgevoerd in één van de vijf Auping kleuren. Het zachte hoofdbord is stijlvol afgewerkt met dubbele stiknaden en het comfortabele 5-zone matras, met daarop de luxe topper zorgen voor perfecte ventilatie en ondersteuning tijdens het slapen.
Auping Tone Bed mood slaapkamer
Auping Tone matras

Auping Tone matras

Het boxspringmatras voor de Auping Tone is gestoffeerd en afgewerkt met een bies.
Het is een luxe matras van wel 20 centimeter hoog met vijf zones voor het hoofd, de schouders, de onderrug, de heupen en benen.


De vijf zones bieden u de ondersteuning waar u die nodig heeft en laten u wegzakken waar dat fijn is. De zone voor uw hoofd is lekker stevig, zodat uw hoofd goed ondersteund wordt. De schouderzone is soepeler, zodat uw schouders goed kunnen wegzakken. Dit is vooral fijn wanneer u op uw zij slaapt. De zone voor de onderrug geeft tegendruk, zodat uw rug wel goed wordt ondersteund als uw schouders wegzakken. De heupzone biedt stabiliteit aan de heupen. De laatste zone, die voor de benen, is soepel, uw benen hebben tenslotte iets minder ondersteuning nodig dan uw heupen en hoofd. Zo ligt uw ruggenwervel mooi in een rechte lijn.


Het Tone boxspring matras is verkrijgbaar in drie hardheden

 • Soft
 • Medium
 • Firm
Auping Tone Boxspring

Stel uw Auping Tone boxspring zelf samen...

De opbouw van de Auping Tone boxspring

Auping Tone is een goed gevulde boxspring en staat op een stevig stalen frame. Op het frame ligt de box, die bevat een spiraalbodem en pocketveren. De spiraalbodem is gemaakt van gevlochten staaldraad. De bodem is voor 80 procent open, hierdoor ventileert de boxspring extra goed. De pocketveren in zowel de boxspring als het matras zorgen voor goede ondersteuning van uw lichaam en voor gemakkelijk draaien.


Op de box ligt het gestoffeerde matras met daar bovenop nog een topper. De Auping Tone topper is gemaakt van geperforeerd natuurlatex. Er wordt geadviseerd om een matras na 8 tot maximaal 10 jaar te vervangen.

Auping Tone Boxspring
Auping Tone Boxspring

Zacht hoofdbord

Het hoofdbord van de Auping Tone boxspring is zacht, maar qua uitstraling strak. Het hoofdbord wordt met de hand gestoffeerd in het eigen Auping naaiatelier in Deventer. Ook wordt het hier voorzien van een dubbele stiknaad. Auping Tone kan ook prima midden in een ruimte worden geplaatst, aangezien het hoofdbord rondom is gestoffeerd. Het hoofdbord wordt bevestigd aan de boxspring, zodat het boven de grond zweeft, zo past het hoofdbord perfect bij de rest van het slanke design.

Auping Tone Boxspring blauw

Uitvoeringen

Ton sur ton kleuren vormen de Auping Tone.

Het kleurgebruik zorgt voor eenheid en brengt de onderdelen van de boxspring visueel bij elkaar.

Kleur in combinatie met de twee materialen stof en staal maakt deze boxspring een échte Auping.

In de fabriek in Deventer poedercoat Auping het frame in de door u gekozen kleur. Dankzij het poedercoaten is het staal slijtvast en op kleur.


De volgende kleuren kunnen worden gekozen:

 • Pure white
 • Deep black
 • Warm grey
 • Cool grey
 • Dusty red


Stoffen

Voor de Tone boxspring kunt u kiezen uit 22 verschillende stofopties. Op deze manier kunt u uw boxspring geheel naar wens samenstellen. Het hoofdbord, de boxspring en de matras kunnen worden gestoffeerd in drie kwalitatieve stoffen, elk verkrijgbaar in meerdere kleuren.


De onderstaande stoffen kunnen worden gekozen:

 • Salt: een lederlook, verkrijgbaar in acht kleuren.
 • Grid: een stof met een structuur, verkrijgbaar in zes kleuren.
 • Peach: een fijne, zachte stof, verkrijgbaar in acht kleuren.
Auping Tone
Auping Tone

Nachtkastje

Het eigentijdse Auping nachtkastje ''Pixel'' past perfect naast de Tone boxspring. Het slanke, minimalistische ontwerp combineert rechte met ronde vormen en komt goed tot z’n recht naast de Auping Tone boxspring.

Het nachtkastje met stalen frame en ladefrontje kunt u afzonderlijk van elkaar kiezen in alle Auping kleuren, hierdoor zijn er veel verschillende kleurencombinaties mogelijk.

Auping Tone Boxspring grijs

Geïnteresseerd in de Auping Tone boxspring?

Maak vrijblijvend een afspraak