Auping Kiruna

Auping Boxspring 

Kiruna

De Auping Kiruna-boxspring biedt ongekende luxe en onderscheidt zich door een stijlvolle uitstraling en het gebruik van natuurlijke materialen. Zodra u gaat liggen, ervaart u het zelf. Het ontwerp is verfijnd met aandacht voor details en een hoogwaardige afwerking.
Auping Kiruna
Auping Kiruna matras

Auping Kiruna matras

Op het onderste gedeelte van de boxspring, de box, ligt een matras. Er bovenop komt nog een topper. De unieke Kiruna-matrassen hebben maar liefst zeven zones om uw lichaam perfect te ondersteunen, zodat u heerlijk ligt.

Het Sami-matras heeft een strakke afwerking, terwijl het Unik-matras een extra rijke uitstraling heeft, dankzij de sierlijke handvatten, een bies rondom en verfijnde zijstiksels.


Kiruna-toppers

Maak uw Kiruna-boxspring af met een bijpassende Kiruna-topper. Deze heeft een rijkelijke afwerking en is gemaakt van natuurlijke materialen als zuivere wol en paardenhaar. Omdat de zijkant gestoffeerd is, past de topper perfect bij de boxspring.

Auping Kiruna

Stel uw Auping Kiruna boxspring zelf samen...

De opbouw van de Auping Kiruna boxspring

Auping Kiruna is rijkelijk gevuld en uitgerust met een spiraalbodem en pocketveren. De pocketveren in de boxspring en het matras zorgen ervoor dat u ’s nachts moeiteloos kunt bewegen en ze geven een goede ondersteuning tijdens het slapen. De structuur van de spiraalbodem is voor 80 procent open, hierdoor ventileert de boxspring goed.

Auping Kiruna hoofdbord
Auping Kiruna Matras

Design

Auping Kiruna is een luxe boxspring met een tijdloos ontwerp. Er kan worden gekozen tussen twee hoofdborden; een strakke variant of een klassiekere. Sami is het strakke hoofbord en Unik het klassieke. De hoofdborden van de Original-boxspring zijn ook te combineren met de Kiruna-boxspring.


De boxspring kan worden bekleed met maar liefst viertien stoffen in verschillende kleuren en de poten kunnen worden uitgevoerd in één van de tien Auping-kleuren.

Auping Kiruna hoofdbord

Uitvoeringen

De Kiruna-boxspring is leverbaar in verschillende uitvoeringen:
Eenpersoonsboxspring: 80, 90, 100 of 120 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang
Tweepersoonsboxspring: 140, 160, 180 of 200 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang

Auping Kiruna boxspring wit
Auping Kiruna boxspring gestoffeerd

Details

De afwerking van Auping-boxsprings is van hoge kwaliteit. Het merk maakt bedden die niet alleen goed slapen, maar ook aantrekkelijk zijn en lang meegaan. Dit ziet u terug in de kleinste details. Zo worden de hoeken en gestoffeerde matrassen afgewerkt met dubbele stiknaden en voorkomen mooie lussen en knopen dat de topper en het matras verschuiven.

Auping Kiruna header

Geïnteresseerd in de Auping Kiruna boxspring?

Maak vrijblijvend een afspraak