Kasteel De Vanenburg
23 augustus 2022 
in Bedden
1 min. leestijd

Kasteel De Vanenburg

In onze Nilson Conceptstore adviseren wij niet alleen, we willen u ook graag inspireren. Dat doen we op verschillende manieren, bijvoorbeeld met de slaapkamer settings in onze showroom, maar ook door u te laten binnen kijken in de vele hotels waar Nilson bedden heeft mogen leveren. In dit blog een kijkje in het schitterende Kasteel De Vanenburg.

Nilson Beds Kasteel de Vanenburg

Kasteel De Vanenburg is een 17e-eeuwse landgoed, centraal gelegen in midden Nederland. Een rijke historie gaat terug naar 1389, wanneer de naam ‘Vaenenborch’ voor het eerst genoemd wordt in de boeken. Inmiddels is dit landgoed op de Veluwe een hotel, restaurant, congrescentrum, vergader- en trouwlocatie in één. 

Nilson Beds Kasteel de Vanenburg 

Nilson Prestige bedden

Begin 2022 zijn de nieuwe hotelkamers voorzien van Nilson bedden; Prestige, matras Firm, topmatras Prestige om precies te zijn. Want een goed bed is één van de belangrijkste elementen in een hotelkamer.

Het sfeervolle complex is omringt door rust en ruimte en de kamers zijn stijlvol ingericht. Er zijn diverse luxe suites, familiekamers, maar ook compacte kamers. Aan iedereen is gedacht.

 Nilson Beds Kasteel de Vanenburg

Tijdens een verblijf geniet u niet alleen van de prachtige omgeving, ook is er culinaire verwennerij in het restaurant midden in de natuur. 

Uw eigen hotelbed?

Veel hotels kiezen voor het Nilson Prestige bed, ook wel het ‘hotelbed’ genoemd. Een heerlijk comfortabel bed dat ook verkrijgbaar is voor bij u thuis. Uiteraard geheel naar wens samen te stellen.

Bij de Nilson Conceptstore kunnen wij u ook een totaal slaapkamer advies geven, om van uw eigen slaapkamer een luxe hotelsuite te maken. Wij adviseren u graag bij de styling met bedlinnen, plaids, vloerbedekking, raambekleding, behang en slaapkamermeubels.  Ervaar de uitgebreide collectie zelf in onze Conceptstore in Gorinchem.

 

Reactie plaatsen