Hotel Seven One Seven
31 januari 2023 
2 min. leestijd

Hotel Seven One Seven

Beleef ultiem comfort in Hotel 717 in het hart van Amsterdam. De kamers zijn uitgerust met de comfortabele boxspring bedden van Nilson. Slaap als een roos op deze topkwaliteit bedden en wordt volledig uitgerust wakker voor een nieuwe dag in de stad.

717 hotel

Kamers & Suites

Verwen uzelf in de vorstelijke, maar knusse kamers en suites van Hotel 717. Na een grondige renovatie in het najaar van 2022 opende het vijfsterrenhotel haar deuren weer. 

Van een ‘’Little Jewel’’ tot een ‘’Grand Heritage’’-kamer, vind de perfecte setting om uw Amsterdamse ervaring compleet te maken. Hotel 717 is een Rijksmonument en onderdeel van een UNESCO-erfgoedlocatie met honderden jaren geschiedenis. 

717 hotel Nilson Bed

Alle kamers van het hotel zijn voorzien van luxe Nilson bedden, bed Prestige, matras firm en topmatras Prestige om precies te zijn. De Nilson bedden zijn uitgevoerd in Loro Piana stoffen. Wanneer u 717 boekt kunt u rekenen op een 24/7 butlerservice, baden en regendouches en een unieke mix van historische kunst en modern design uit de privécollectie van 717.

717 hotel

The Livingroom

In het sfeervolle restaurant ‘’The Livingroom’’ wordt een luxe la carte ontbijtmenu geserveerd, samengesteld door de 3-sterren Michelin chef Jacob Jan Boerma.

Hotel 717 werkt ambitieus aan de eerste Michelin-sterrenontbijtervaring ter wereld. Geniet als eerste van de bijzondere, luxueuze smaken die zijn samengebracht door de gevierde chef-kok Jacob Jan Boerma.

717 hotel Nilson bed

Locatie

Hotel 717 is gelegen in het hart van de 17e eeuwse Amsterdamse ring die werd aangelegd tijdens de Gouden Eeuw. Het monumentale grachtenpand kijkt uit over de door UNESCO beschermde Prinsengracht en is gunstig gelegen nabij diverse kunst-, eet- en winkelvoorzieningen.

Hotel 717 Amsterdam

Nilson beds

Wilt u onze Nilson bedden uit proberen, maar geen nachtje weg. Proefliggen kan ook in onze Nilson Beds Conceptstore in Gorinchem. In het Design Center vindt u diverse Nilson opstellingen, die u in alle rust kunt uitproberen. Uiteraard adviseren onze specialisten u ook graag bij het samenstellen van uw bed op maat.

Reactie plaatsen