BOUTIQUE HOTEL WEESP
20 februari 2024 
in Bedden
1 min. leestijd

BOUTIQUE HOTEL WEESP

Boutique Hotel Weesp

Met de handgemaakte, Nederlandse bedden van Nilson ervaart u thuis het comfort dat gelijk staat aan een luxe hotel bed. Maar de bedden van Nilson zijn ook daadwerkelijk in diverse luxe hotels te vinden, zoals in dit Boutique hotel in Weesp. In dit blog nemen we een kijkje in dit sfeervolle hotel.

Boutique Hotel Weesp Nilson Bedden

Een goed bed is een van de belangrijkste elementen in een hotelkamer. De bedden van Nilson bieden subliem comfort. Daarnaast is het fijn om tot rust te kunnen komen in een hotelkamer. Een doordacht design, comfortabele voorzieningen en de juiste kleuren en materialen dragen hieraan bij. In Boutique Hotel Weesp komen deze elementen mooi samen.

 Boutique Hotel Weesp

In het historische vestingstadje, gelegen aan de Vecht, vindt u boven restaurant de Eendracht dit sfeervolle Boutique Hotel. Weesp bruist van gezelligheid en wordt omringd door gezellige dorpen en steden als Naarden Vesting, Muiden, Abcoude en Amsterdam.

Boutique Hotel Weesp

Ontdek de mooie natuur en cultuur in de omgeving en geniet van de rust en luxe in één van de negen sfeervolle, vintage ingerichte kamers. De zachte warme tinten en natuurlijke materialen hebben een rustgevend effect. Elke kamer heeft een eigen, unieke stijl, maar ze hebben allemaal een comfortabel kingsize Nilson Prestige bed, waarin u ‘s avonds heerlijk weg kunt dromen.

Nilson Bed Boutique hotel Weesp

De kamers zijn tevens voorzien van een bad of regendouche met heerlijke verzorgingsproducten van het verantwoorde merk Marie Stella Maris. Alle kamers hebben een eigen badkamer met een apart toilet.

Nilson Beds Boutique Hotel Weesp

Nilson Concept Store Gorinchem

In het exclusieve Open Huis Design Center in Gorinchem vindt u de Nilson Concept Store.
Hier vindt u diverse Nilson bedden in sfeervolle, compleet ingerichte slaapkamer settings.
U bent vrij de bedden te proberen en onze specialisten adviseren u graag.

Reactie plaatsen