Zenzez Hotel & Lounge
10 oktober 2022 
in Bedden
1 min. leestijd

Zenzez Hotel & Lounge

Deze maand nemen we een kijkje in Zenzez Hotel & Lounge. Dit kleinschalige boutique hotel in Apeldoorn is na de renovatie voorzien van heerlijke Nilson bedden. 

ZenZez hotel Nilson Beds

Rivièra Maison stijl

Zenzez Hotel is gevestigd in een prachtige Jugendstil villa uit 1904, gevestigd in een parkrijke omgeving, aan de rand van het centrum van Apeldoorn. Enige tijd terug is het pand grondig gerenoveerd en heeft Rivièra Maison de inrichting op zich genomen. Dit is goed te zien, want het hotel oogt warm, sfeervol en een tikkeltje landelijk, zoals we gewend zijn van Rivièra Maison. De naam van het hotel verwijst naar onze zintuigen, want het doel is dat die worden geprikkeld in het boutique hotel.

Zenzez hotel Nilson Beds

Zenzez Lounge

In de sfeervolle lounge wordt dagelijks een vers, lokaal en biologische ontbijt gereserveerd. Bij mooi weer kan er ook worden ontbeten in de besloten binnentuin. Verder zijn de hotelgasten van harte welkom voor koffie, thee of een ander drankje in de lounge.

Zenzez hotel Nilson Beds

Suites

Alle tien romantische suites en luxe kamers zijn voorzien van Nilson bedden, om precies te zijn het Nilson Prestige bed, matras firm met topmatras Prestige. Compleet in stijl afgemaakt met dekbedden en kussens van Nilson.  

Zenzez Hotel & Lounge heeft een derde plaats op de ranglijst van beste B&B’s in Nederland. Wij van de Nilson Conceptstore zijn dan ook trots dat onze bedden deel uitmaken van dit succes. Nilson Beds uitproberen zonder overnachting? Dat kan uiteraard ook! Bezoek onze Nilson Conceptstore in het Design Center in Gorinchem en kom ''proefliggen''. Uiteraard helpen wij u ook met het samenstellen van uw eigen Nilson bed.

Reactie plaatsen