Monique Des Bouvrie X Nilson
28 november 2022 
1 min. leestijd

Monique Des Bouvrie X Nilson

In dit blog kondigen we een nieuwe samenwerking voor Nilson aan. Niemand minder dan ontwerpster, creatief directeur en medeoprichtster van Studio des Bouvrie; Monique des Bouvrie ontwierp het nieuwe slaapkamerconcept voor Nilson. In dit blog vertellen we u er alles over en delen we uiteraard de prachtige beelden.

Monique Des Bouvrie

Bekend van televisieprogramma’s, boeken en woontijdschriften, Monique des Bouvrie is een begrip in de designwereld. Samen met Jan des Bouvrie richtte zij ruim 20 jaar geleden Design Center het Arsenaal in Naarden op.
Haar stijl laat zich omschrijven als eclectisch. In zowel residentiele als commerciële projecten combineert zij esthetiek, functionaliteit en kunst.

Nilson Bouvrie

Elements

Voor Nilson ontwierp zij Elements, een eigentijds slaapkamerconcept voor zowel particulieren als hotels. Elements oogt elegant, natuurlijk en eigentijds, maar toch ook tijdloos. De serie is samengesteld met hoogwaardige materialen en handgemaakt in Nederland. Een comfortabel Nilson hotelbed wordt gecombineerd met een exclusief hoofdbord, bedbank en nachtkastjes. Uitgevoerd in wit of zwart metaal afgewerkt met natuurlijk webbing en marmer. Door de meubels zowel in zwart als wit uit te voeren, kunt u twee totaal verschillende sferen creëren.

Nilson Monique Des Bouvrie

Bedlinnen

Exclusief voor de Nilson ‘Elements’ collectie heeft Monique wit satijnen bedlinnen en een luxe hotelsprei ontworpen. Het dekbedovertrek en de kussenslopen zijn voorzien van speciale borduursels.

Nilson Monique Des Bouvrie

Nilson Conceptstore

In onze Nilson Conceptstore in Gorinchem vindt u een uitgebreide collectie Nilson bedden, dit nieuwe ontwerp is op het moment nog niet te zien.

Reactie plaatsen