Nilson Palermo serie
30 september 2022 
1 min. leestijd

Nilson Palermo serie

Investeer in een goede nachtrust en u heeft er iedere dag plezier van. Een bed is het belangrijkste meubelstuk in huis, omdat we een derde van ons leven doorbrengen in bed.  
Daarom maken ze bij Nilson bedden van topkwaliteit met geweldig comfort. Nilson Beds werkt samen met vooraanstaande designers, maar sommige bedden worden ontworpen door Nilson zelf. Zoals de Palermo, in dit blog meer over deze serie. 

Nilson Beds Palermo

Nilson Beds

Al ruim 15 jaar werkt Nilson vol passie aan bedden. De ontwerpen, de productie en het uitleveren ervan. Slapen op een Nilson bed is gezond en comfortabel, dankzij het gebruik van natuurlijke materialen. Uniek aan het concept is dat Nilson een complete collectie accessoires, zoals hoofdborden, meubelen, dekbedden, kussens en bedlinnen presenteert. Op deze manier kunt u uw slaapkamer in de gewenste stijl afmaken en meubels kiezen die perfect aansluiten bij het bed.

Nilson Palermo

Palermo


Het Palermo hoofdbord is opgebouwd uit drie delen. Dit royale kingsize hoofdbord heeft een strakke vormgeving, dit maakt het ontwerp tijdloos en modern. Palermo is volledig op maat te maken, de panelen zijn in elke gewenste breedte- en hoogtemaat leverbaar. Dit is niet het enige mogelijke maatwerk. Nilson hoofdborden kunnen worden voorzien van elektrische elementen als schakelaars, stopcontacten en nachtlampjes. 

De Palermo serie bevat naast een hoofdbord ook nog een luxe tv-meubel, waarmee u de televisie uit het zicht kunt opbergen, dankzij een tv-lift (zie onderste afbeelding aan het voeteneind). Een nachtkastje en sidetable maken de Palermo serie compleet.

Bij de Nilson Conceptstore helpen wij u graag met het inrichten van uw slaapkamer. Zo kunnen wij een compleet slaapkameradvies voor u maken met nachtkastjes, meubels, bedlinnen, plaids, vloerkleden en sierkussens.

Oger x Nilson


Reactie plaatsen