Hotel de Wever Lodge
22 juni 2022 
in Bedden
2 min. leestijd

Hotel de Wever Lodge

Midden op de Veluwe, aan de rand van Otterlo staat de Wever Lodge. Een kleinschalig hotel omringd door één van Nederlands mooiste natuurgebieden. In dit hotel kunt u slapen op een Nilson bed midden in de natuur en s'morgens gewekt worden door de vogels. In dit blog nemen we u mee naar de Veluwe.

Hotel de Wever Lodge

Kamers in de natuur

De Wever Lodge is een kleinschalig hotel met veertien kamers, twee cottages en een terras met rondom uitzicht op de Veluwe. De historie van deze plek is nog steeds voelbaar. Wat ooit gebouwd is als schildersatelier en bibliotheekhuisje, is nu bijvoorbeeld een hele fijne plek om te overnachten.

In alle kamers valt de liefde voor de natuur op, pure eenvoud gaat hier samen met comfort en kwaliteit. Er is met name gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en kleuren. Op deze manier ervaart u de sfeer van buiten ook binnen. Een leuk detail is dat voor het stucwerk zand uit de omgeving is gebruikt.

Het ritme van de dag wordt hier bepaald door de natuur, perfect als u even echt ''los'' wilt zijn van alle drukte thuis. De dag begint met het geluid van vogels en eindigt met uitzicht over de rustgevende heide. Iedere kamer heeft uitzicht op het bos of de heide.

Naast de hotelkamers zijn er twee recent verbouwde cottages beschikbaar, deze staan direct naast de Wever middenin de natuur, half verborgen tussen de bomen.

Comfortabel en natuurlijk slapen op een Nilson bed

De kamers zijn nauw verbonden met de natuur, maar ook comfort speelt een belangrijke rol. Nilson beds combineert natuurlijke materialen met comfort van het hoogste niveau. Daarom is er voor iedere kamer gekozen voor de maatwerk bedden van Nilson.

Hotel de Wever Lodge

Bistro

De Wever beschikt ook over een sfeervolle bistro. Chef Maikel maakt hier pure, ambachtelijke gerechten. U bent welkom voor ontbijt, lunch en diner. Er wordt gewerkt met seizoensgebonden ingrediënten die bij boeren en groentetelers uit de omgeving worden gekweekt. U kunt ook zelf als onze gast deze leveranciers bezoeken.

Hotel de Wever Lodge

Proefliggen?

Proef liggen op een Nilson bed zonder een hotelovernachting te boeken? Dat kan natuurlijk ook! In onze Nilson Conceptstore in Gorinchem bent u meer dan welkom om de verschillende modellen uit te proberen en uiteraard adviseren wij u graag.

Reactie plaatsen