Compleet slaapkamer advies
16 augustus 2023 
in Bedden
2 min. leestijd

Compleet slaapkamer advies

Bij QiiD Beds kunt u terecht voor zowel Auping als Nilson bedden. Deze kunnen geheel naar wens worden samengesteld . Het is zelfs mogelijk om een compleet slaapkamer advies te krijgen. In dit blog meer over de mogelijkheden.

QiiD Beds slaapkamer project Nilson Beds

Het luxe hotel gevoel thuis...

Een slaapkamer die voelt als een 5 sterren hotelkamer, wie wil dat nu niet? Omringt worden door de mooiste materialen en ultiem comfort, waarbij alles ook nog eens perfect op elkaar is afgestemd. Het is mogelijk bij QiiD Beds. Of u nu kiest voor een Auping of Nilson bed, wij kunnen een compleet interieur en stofferingsplan maken voor uw slaapkamer.

Om te beginnen zijn onze bedden naar wens samen te stellen. Hierbij kunnen wij u uiteraard helpen om de mooiste combinaties te maken. Vervolgens kunnen we u adviseren welke slaapkamermeubels, als bijvoorbeeld nachtkastjes, het best bij uw bed passen.

Ook kunnen wij een compleet plaatje neerleggen voor de stoffering om het bed heen. Hierbij kunt u denken aan een vloerkleed of vloerbedekking, passend behang, gordijnen, sierkussens en uiteraard beddengoed en bedlinnen. Wanneer deze materialen, structuren en kleuren perfect op elkaar zijn afgestemd, zult u thuis ook de luxe en allure van een chique hotel ervaren.

QiiD Beds slaapkamer project Nilson Beds

Slaapkamer project in authentiek herenhuis

Dit project in Overijssel is een mooi voorbeeld van onze totaaladvies mogelijkheden. Van der Donk interieur heeft het interieurontwerp gemaakt en wij van QiiD hebben geadviseerd voor de slaapkamer.

Het Nilson Bed heeft uiteraard een hoofdrol in deze slaapkamer. Er is gekozen voor het Nilson Supreme bed met een Square hoofdbord. Het bedlinnen, dat de rijke uitstraling van het bed versterkt, is eveneens van Nilson. Achter het bed is een subtiel, maar toch verrassend behang van Arte verwerkt. Dit Itaya behang heeft een prachtige structuur en een subtiele glans.

Qiid Beds Nilson interieur project slaapkamer

De vloerbedekking op de gehele verdieping is van Van Besouw, de 2608 om precies te zijn. Mooi detail is de traploper op de authentieke trap die doorloopt in de vloerbedekking op de verdiepingen.

Wat betreft raambekleding zijn hier mooie combinaties gemaakt. Er is gebruik gemaakt van gordijnen, vitrage en jaloezieën. Dit oogt bijzonder ‘’aangekleed’’ en warm. De gordijnen zijn van Zimmer+Rohde, Choice en de vitrage is van Christian Fischbacher, Yoga.

Wilt u ook iedere ochtend heerlijk uitgerust wakker worden in een stijlvolle slaapkamer? Breng eens een bezoek aan onze showroom, laat u inspireren en ontdek de vele mogelijkheden.

Reactie plaatsen