Nilson’s nieuwste collectie bedlinnen
30 mei 2024 
1 min. leestijd

Nilson’s nieuwste collectie bedlinnen

Nilson’s nieuwste collectie bedlinnen

Met mooi bedlinnen kunt u dat echte ‘’hotel chic’’ gevoel creëren en uw (nieuwe) bed nog mooier uit laten komen. Wolterinck heeft exclusief voor Nilson een nieuwe collectie bedlinnen ontworpen.
Ontdek de collectie in dit blog.

Drie nieuwe lijnen

Levico, Inizio en Montefili zijn de nieuwe, exclusieve Nilson bedlinnen lijnen. Elk ontwerp belichaamt een unieke combinatie van stijl, comfort en maatwerk. Speciaal ontworpen om uw slaapkamer te transformeren tot een oase van rust en elegantie.

Bedlinnen van Nilson heeft de luxe uitstraling van een 5 sterren hotel. Mede dankzij de gebruikte materialen als bijvoorbeeld satijn katoen, voor ultieme weelde en zachtheid. Dankzij de satijnbinding voelt deze stof zijdezacht en soepel aan op de huid, wat het perfect maakt om te genieten van het gevoel van luxe en comfort.

Nilson’s nieuwste collectie bedlinnen

Montefili

De nieuwe bedlinnen lijn Montefili, vernoemd naar Italiaanse wijn, is bijzonder verfijnd. Montefili combineert elegantie en comfort en voegt luxe toe aan uw slaapkamer. Met een dubbele, geborduurde volant en luxe details in de afwerking. Montefili is beschikbaar in alle maten en een breed scala aan kleuren. Op deze manier kunt u uw bedlinnen zo samenstellen, dat het past bij uw persoonlijke stijl.

Nilson’s nieuwste collectie bedlinnen

Levico

Sierkussen Levico voegt net dat beetje extra toe aan uw slaapkamer. Het opengewerkte kussensloop biedt de unieke mogelijkheid tot personalisatie. Kies uit meerdere kleurencombinaties en creëer uw eigen sfeer in de slaapkamer.

Nilson’s nieuwste collectie bedlinnen

Inizio

Inizio wordt gekenmerkt door sierlijk opgestikte blokken. Start elke dag in stijl, om het beste uit uw dag te halen. Deze lijn is verkrijgbaar in een luxe satijn.

Nilson Concept Store


Nilson bedlinnen wordt op maat voor u gemaakt, waardoor u rekening dient te houden met een levertijd van 6 weken. Het bedlinnen is verkrijgbaar in vele maten en wordt uitgebracht in een uitgebreid kleurenpalet.  Het Nederlandse merk Nilson zelf ervaren? Dat doet u in de Nilson Concept Store gevestigd in het Design Center in Gorinchem.

Reactie plaatsen