Auping Hockey actie
27 juni 2023 
1 min. leestijd

Auping Hockey actie

Al ruim acht jaar is Auping verbonden met de KNHB en omdat Auping dit jaar zijn 135-jarig bestaan viert is er een speciale jubileumactie voor alle hockeyers van Nederland.

Auping weet al meer dan 135 jaar dat een goede nachtrust een voorwaarde is om overdag topprestaties te kunnen leveren. Vandaar dat zij de hockeybond sponseren en bijdragen aan betere sportprestaties, doormiddel van het leveren van een goede nachtrust.

Directeur van de KNHB, Erik Gerritsen zegt hierover; “We zijn trots op onze goede relatie met Koninklijke Auping. Het partnership brengt het belang van écht goed slapen onder de aandacht van 255.000 actieve hockeyers en nog veel meer hockeyfans.”

Algemeen directeur Auping, Jan-Joost Bosman; “Slapen en scoren gaan hand in hand. Goed uitgerust zijn zorgt ervoor dat je een topprestatie kunt leveren op het veld en daarbuiten. Koninklijke Auping en de KNHB gaan samen voor goud en vullen elkaar daar perfect in aan. Wij zetten onze expertise op het gebied van slapen dan ook graag in om bij te dragen aan de sportieve ambities van de KNHB.”

Auping Hockey deal

Auping Hockey Deal

Profiteer nu van de Auping Hockey deal. Een goede nachtrust kan het verschil maken tussen winnen of verliezen. Goed slapen is uiteraard voor iedereen van belang, maar zeker voor sporters die zowel mentaal als fysiek een topprestatie leveren op het veld. Daarom heeft Auping nu een actie speciaal voor alle hockeyers van Nederland. Tot en met 31 augustus is er speciaal voor alle hockeyers van Nederland de Auping Hockey Deal. Hiermee krijgt u als lid van de KNHB 10% extra voordeel.

Voorwaarden

  • De looptijd van de Auping Hockey Deal is van 2 juni t/m 31 augustus 2023.
  • Leden van een hockeyclub krijgen deze periode 10% extra voordeel bij elke aankoop in onze Auping Studio.
  • Om mee te doen aan deze actie dient u lid te zijn van de KNHB. Vanuit de club kunt u een persoonlijke code krijgen om deze korting te ontvangen.

Neem contact met ons op voor meer Informatie of schrijf in en kom langs in onze Auping Studio.


Reactie plaatsen