Waarom Nilson Beds Concept Store Gorinchem

Waarom kopen bij Nilson Beds Conceptstore in Gorinchem?


Bij ons vindt u alles onder één dak

De meubelen uitgezocht bij van der Donk, maar nu zoekt u nog een hoogwaardig boxspring bed of bijpassende vloerbedekking, gordijnen, binnenzonwering of misschien een karpet? Daarvoor bent u bij Nilson Beds Concept Store in Gorinchem aan het juiste adres. U wilt stalen meenemen naar huis om te zien of het bij uw interieur past? Dat kan!


Wij geven u een passend advies

Bij Nilson Beds Concept Store in Gorinchem kunt u in onze concept store uitgebreid proef liggen. In een vijftal compleet uitgevoerde slaap settings kunt u alle mogelijke varianten bekijken en ervaren. Met als hoogtepunt de aangeklede hotelsuite van hoogwaardige luxe.

Een sfeervol slaapinterieur start bij de basis. Een boxspring bed, behang, gordijnen, zonwering en vloerbedekking moeten mooi bij elkaar passen. Wij adviseren u daar graag bij. Nadat u een bestelling heeft geplaatst in onze winkel, wordt de order volledig voor u uitgewerkt. Na binnenkomst van alle goederen maken wij een afspraak voor de bezorging en/of plaatsing van het complete slaapinterieur.


Topmerk!

In onze winkel tonen wij de complete collecties boxsprings van het topmerk Nilson. Wij zijn in Nederland 1 van de 2 conceptstores van dit merk. Alle mogelijke varianten kunt u bij ons ervaren en bekijken.


Wij voeren uw complete plaatsing uit

De stoffeerders/bezorgers van Nilson Beds Concept Store in Gorinchem houden van hun vak en geven u een goed en passend advies. Wij zetten vakkundig uw nieuwe slaapinterieur op de gewenste plek. Overbodig (verpakkings)materiaal wordt natuurlijk gratis door ons meegenomen. Door onze samenwerkende partners zijn wij in staat om op hetzelfde moment het gehele slaapinterieur voor u aan te passen en te stofferen.


Snelle levering

Nadat u akkoord heeft gegeven voor de order, kunnen wij in de meeste gevallen binnen 9-10 weken na opdracht bij u de boxspring, het hoofdbord en accessoires bij u leveren. Informeer voor specifieke producten en levertijden bij onze adviseurs. Wij zijn natuurlijk wel afhankelijk van de mogelijkheid om onze agenda op die van u af te stemmen. Maar dat mag een mooi resultaat niet in de weg staan!


Bent u niet tevreden over onze diensten?

In een onderneming waar goederen en diensten worden verkocht en geleverd, gaat er wel eens iets fout. Onze kwaliteit komt echter ook naar voren in het oplossen van uw service. Vertelt u het ons dan ook als u een andere verwachting had.


Kinderspeelhoek

Terwijl u in alle rust de diverse sferen op u laat inwerken, kan uw zoon of dochter veilig spelen in de kinderspeelhoek

.

Restaurant

Heeft u zin in een koffie of cappuccino? Of trek gekregen in een vers gemaakt broodje of zin in een heerlijke frisse salade? Bij restaurant de Smaak, gevestigd in van der Donk kunt u terecht voor een hapje en drankje.


Gratis parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.