Slaapkamer totaalconcept
22 februari 2021 
in Bedden
2 min. leestijd

Slaapkamer totaalconcept

U wilt een nieuw bed, maar eigenlijk kan de gehele slaapkamer wel een make-over gebruiken. Maar ja … waar begint u dan? Bij de Nilson Beds Concept Store. Waarom leggen we uit in dit blog.

 Nilson Beds

Comfort dat bij u past

Een goed bed is erg belangrijk voor een goede nachtrust en een uitgeruste dag. Bij de Nilson Beds Concept Store helpen wij u het juiste matras vinden. Onze bedden zijn handgemaakt van natuurlijke materialen en van hotelkwaliteit. In onze showroom kunt u proef-liggen en zo het bed kiezen dat het best bij u past. De keuze is uitgebreid. Alleen qua boxsprings kunt u al kiezen uit de modellen Prestige, Elegance, Supreme, Royal, Allure, Nobel, Hilton en Avantgarde. En dan hebben we het alleen nog maar over het bed.

Design

Hoe belangrijk comfort en een goede nachtrust ook is, het oog wil ook wat. Nilson werkt samen met vooraanstaande designers die, in samenwerking, hoofdborden voor het merk ontwerpen. Zo kiest u èn het comfort dat het best bij u past èn het design dat u persoonlijk het mooist vindt. Hierin gaan wij ver, zo kunnen de maten, stoffen en kleuren zelf gekozen worden. Dit maakt het mogelijk het bed van uw dromen samen te stellen.

 Nilson Beds

Stoffering

Hier stopt het niet, want met totaalconcept bedoelen wij dat wij u kunnen ‘’ontzorgen’’ voor de inrichting van de gehele slaapkamer. Dat wil zeggen dat uw nieuwe bed mooi uitkomt op de vloer of het vloerkleed, de raambekleding past bij het geheel en bijvoorbeeld het behang uw slaapkamer net dat vleugje luxe geeft. Wij kunnen u helpen met de complete stoffering van uw slaapkamer en in de winkel ook het totaalplaatje laten zien.

Slaapkamer interieur

Wanneer u ook nieuwe meubels of een inloopkast in gedachten heeft, is dit mogelijk bij onze partner Van der Donk interieur, welke in hetzelfde pand is gevestigd. Zij maken interieurs op maat en kunnen u, aan de hand van 3D-tekeningen, vooraf laten zien hoe het geheel zal gaan worden. Ook op het gebied van (inloop) kasten kunnen zij goed meedenken. Binnen de collectie hebben zij verschillende kastsystemen van Italiaanse designmerken en mocht uw idee lastig worden met een bestaand systeem? Dan is maatwerk ook altijd nog mogelijk.

 Nilson Beds

Inloopkast op maat van Kolenik Kabinets bij Van der Donk interieur

Badkamer ensuite

Tot slot zien we ook steeds vaker dat de ‘’ masterbedroom’’ een eigen badkamer heeft. Ook daar hebben wij een partner voor, eveneens gevestigd in hetzelfde pand. Bij Arclinea bent u aan het juiste adres voor een exclusieve maatwerk badkamer. Samen zorgen we ervoor dat dit een verlengde van uw slaapkamer wordt. Kortom in onze Nilson Concept Store is alles op een unieke manier haarfijn op elkaar af te stemmen om uw droomslaapkamer te realiseren

Reactie plaatsen