QiiD Gorinchem breidt uit
30 maart 2023 
in Bedden
1 min. leestijd

QiiD Gorinchem breidt uit

Al enige tijd kunt u bij QiiD Gorinchem ook terecht voor de maatwerk bedden van het Nederlandse merk Nilson. Binnenkort wordt er naast de Nilson Studio ook een nieuwe Auping Studio geopend. Hier vindt u diverse bedden van Auping en de bijbehorende mogelijkheden. In dit blog lichten we alvast een tipje van de sluier.

Auping bed groene details

Auping Studio

Auping werkt al ruim 130 jaar aan de beste manieren om uit te rusten, met als uitgangspunt ''Een uitgeruste wereld is een betere wereld''. Een Auping bed is maatwerk, handwerk en vakwerk, elk bed wordt gemaakt met aandacht voor detail en het milieu. Op deze manier wordt gewerkt aan zo duurzaam mogelijk slapen.

 Auping sinds 1888...

In 1888 kreeg smid Johannes Auping de opdracht om een ziekenhuisbed te ontwerpen voor het Amsterdamse Burgerziekenhuis. Toen al was Johannes overtuigd dat slaapcomfort dé voorwaarde is voor een herstellende nachtrust en ontwierp een hygiënisch, praktisch bed met voor het eerst ook een spiraalbodem.

Het ledikant was het startschot voor een bloeiend bedrijf, waar Johannes Auping de grondlegger van was. Door de jaren heen lanceerde Auping talloze innovaties en baanbrekende ontwerpen. Eén van de bekendste hiervan is misschien wel de Auronde, een echte design klassieker. De Auronde werd al in 1973 ontworpen door Frans de la Haye en maakt nog altijd deel uit van de collectie.

Auping bed slaapkamer

Auping Studio by QiiD

QiiD Gorinchem is gevestigd in designcentrum ''Het Open Huis''. Hier vindt u maar liefst 10.000 m2 luxe wonen en design. Naast de mooiste internationale design merken, keukens en stoffen, kunt u hier ook terecht voor bedden. Onze gloednieuwe Auping Studio vindt u op de 1e verdieping omringd door andere klinkende Nederlandse design merken als Leolux, Montis en Design On Stock.

In onze Auping Studio kunt u vanaf april diverse bedden zien en uitproberen;

  • Boxspring Criade met hoofdbord Square
  • Boxspring Criade met hoofdbord Plain
  • Boxspring Original met hoofdbord Valencia
  • Boxspring Original met hoofdbord Wink
  • Boxspring Original met hoofdbord Bold
  • Ledikant Noa
  • Ledikant Essential
  • Ledikant Auronde
  • Bed Original met hoofdbord Stitch

Onze slaapexperts adviseren u graag en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Auping bed

Reactie plaatsen