Poorter Boutique Hotel
29 maart 2022 
in Bedden
1 min. leestijd

Poorter Boutique Hotel

Onze Nilson bedden zijn van hotelkwaliteit, hierdoor worden ze zowel thuis als in de mooiste hotels toegepast. Daarom nemen we regelmatig een kijkje in hotels waar u kunt overnachten op de bedden van Nilson. Deze maand aandacht voor het nieuwe Poorter Boutique hotel.

Poorter Hotel Nilson Beds

Met de opening van het Poorter Boutique hotel in 2021 ging een droom in vervulling voor de eigenaren. Eén van de meest historische panden in Brielle kreeg weer een passende invulling. In de voorgaande eeuwen hadden de twee verbonden woningen diverse functies, waaronder die van pension en hotel. Na een grondige verbouwing werden er elf luxe kamers gerealiseerd, voorzien van de modernste faciliteiten.

Poorter

De naam Poorter Hotel is volgens de eigenaren vrij logisch. De achternaam van de familie die dit hotel runt is ''Poort'' en daarnaast ligt de Rotterdamse haven, de grootste zeehaven van Europa, om de hoek. Brielle zelf is een oude vestingstad, om de stad binnen te komen moet u altijd door één van de poorten in de oude wallen. Verwijzingen naar ''Poorten'' genoeg dus.

Poorter Hotel Nilson Beds suite

Kamers

Alle kamers in het Poorter Boutique hotel zijn uniek, geen van de elf kamers is hetzelfde. Iedere kamer heeft een eigen sfeer, maar ze zijn allemaal bijzonder stijlvol ingericht. Door het authentieke karakter van het pand is ook de indeling alles behalve standaard. De kamers bevinden zich op verschillende plekken door het hele pand. Zo zijn er kamers grenzend aan de tuin, maar ook in de nok direct onder het monumentale dak. Wat wel een vast gegeven is in iedere kamer; de comfortabele kingsize bedden van Nilson.

Poorter Hotel Nilson Beds

Nilson Conceptstore

Wanneer u overnacht in het Poorter Boutique hotel kunt u onze Nilson bedden uitgebreid testen. Geen nachtje weg en toch proefliggen? Dat kan in onze Nilson Conceptstore. Ook beschikken wij over de kennis en middelen om uw eigen slaapkamer om te toveren tot hotel suite. U bent van harte welkom.

Poorter Hotel Nilson BedsReactie plaatsen