Boxsprings van Nilson

Alleen de beste kwaliteit materialen staan garant voor het unieke comfort van Nilson beds. Van het massief houten frame en duurzame pocketveren, tot de comfortlagen van wol, katoen, paardenhaar, premium foam of latex. Elk bed wordt volledig naar uw wensen gemaakt.

Nilson boxspring in Gorinchem: puur natuur


De natuurlijke ingrediënten in een Nilson bed zijn onovertroffen en hebben zich in de natuur bewezen als de beste vocht- en klimaatregelaars. Het zijn materialen die ademen. Een Nilson bed is daarom van nature luchtig, droog en anti-allergisch.

Nilson beds: Instap collectie


PRESTIGE: Prestige vindt u in de meest luxe hotels, tot grote tevredenheid van de gasten. De optimale combinatie van hoogwaardige pocketveren met zoneverdeling en soepele premium foam afdeklagen, geeft dit bed een stevige ondersteuning met een zachte toplaag. De topmatras met comfortlaag van wolmix biedt een prettig en natuurlijk klimaat met een optimale vochtregulatie. Bed Prestige is ook leverbaar zonder topmatras. Het bed heeft een hoogte van ca. 55 cm


SLEEPER: Bed Sleeper is praktisch en comfortabel. De hoge boxspring is voorzien van een dubbelverend pocketveersysteem, met zoneverdeling voor de juiste ondersteuning.

Samen met het luxe Premium topmatras zorgt dit bed voor optimaal slaapplezier. Ook leverbaar met volant hoes. Het bed heeft een hoogte van ca. 55 cm.SUPREME: Dit bed met zijn premium matrassen, maakt indruk vanwege zijn uitzonderlijke comfort. Het matras met hoge pocketveren en zoneverdeling is gestoffeerd met biologisch katoenen tijkstof.

Het luxe topmatras met comfortlagen van natuurlijke materialen, draagt bij aan een luchtig en droog slaapklimaat. Het bed heeft een hoogte van ca. 62 cm.


ROYAL: Het toppunt van luxe biedt model Royal. Met een afstandsbediening is het hoofd- en voeteinde verstelbaar. De beweegbare bodem is perfect verborgen in de bed omranding, zodat de motoren uit het zicht blijven. Het matras en topmatras zorgen voor een weldadige ondersteuning.

Het bed heeft een hoogte van ca. 62 cm.

Nilson boxspring: Puur natuur collectie


ALLURE: Dit bed bestaat alleen uit een bodem en matras, zonder topmatras.

Het hoge pocketveren matras met soepele schouderzone is uiterst comfortabel en in diverse hardheden leverbaar. Het bed heeft een hoogte van ca. 52 cm.


NOBEL: Dit bed bestaat uit 3 lagen: bodem, matras en topmatras.

Het pocketveer matras heeft een soepele schouderzone en is in verschillende hardheden leverbaar. Het dikke handgeknoopte topmatras zorgt voor extra comfort en ondersteuning. Het bed heeft een hoogte van ca. 60 cm.HILTON: Zijn naam zegt het eigenlijk al. Dit bed is gewoonweg het beste wat er te koop is op het gebeid van luxe slaapcomfort. Het bed heeft een bodem met een dubbele veerlaag, hoge pocketveer matras met soepele schouderzone en een extra dik topmatras met royale lagen wol, katoen en paardenhaar. Het bed heeft een hoogte van ca. 64 cm.


AVANTGARDE: Het verstelbare bed uit de Superior collectie. Het hoofd- en beengedeelte is traploos en verstelbaar en zorgt daarmee voor nóg meer comfort. Avantgarde wordt geleverd met topmatras en draadloze afstandsbedieningen. Het bed heeft een hoogte van ca. 62 cm.