Nilson beds in onze showroom

Nilson beds Model Prestige

Met het bed Prestige ervaart u het meest luxe hotel gevoel. Door de optimale combinatie van hoogwaardige pocketveren met zoneverdeling en soepele Premium foam afdeklagen geeft dit bed een stevige ondersteuning met een zachte toplaag. De topmatras met comfort laag van wolmix biedt een prettig en natuurlijk klimaat met een optimale vochtregulatie.


Doordat Nilson werkt met gerenommeerde interieurdesigners ontstaan er prachtig vormgegeven bedden. Dit in combinatie met ambachtelijk vakmanschap zorgt ervoor dat uw slaapkamer een unieke sfeer uitstraalt. Er is keus uit tal van rijke stoffen die u kunt combineren met het hoofdbord. De totale hoogte van het bed Prestige is 55 cm. Het matras is gestoffeerd in meubelstof, heeft 6-slags pocketveren met 7 zones en is afgedekt met Premium foam HR 40. Het matras is te krijgen in de stevigheid: medium, firm en extra firm. De bodem is van massief hout met bonell veren, afgedekt met Premium foam.Het bed Prestige is gecombineerd met het hoofdbord Verdi. Dit hoofdbord kenmerkt zich door de eigenwijze afwerking in stiksels. Indien u een ander hoofdbord wenst, is dat uiteraard mogelijk: er is keuze uit 13 ontwerpen en tal van mooie rijke stoffen.Naast het bed staan twee Allegro nachtkastjes zonder lade. De Allegro is ook te verkrijgen met lade en leverbaar in eikenhout gebeitst of MDF gelakt.

Nilson beds Model Royal

Het toppunt van luxe biedt het model Royal. Met een afstandsbediening is het hoofd- en voeteinde verstelbaar. De beweegbare bodem is perfect verborgen in de bed omranding, zo blijven de motoren uit het zicht. De matras en topmatras zorgen voor een weldadige ondersteuning.


Doordat Nilson werkt met gerenommeerde interieurdesigners ontstaan er prachtig vormgegeven bedden. Dit in combinatie met ambachtelijk vakmanschap zorgt ervoor dat uw slaapkamer een unieke sfeer uitstraalt. Het matras van de Royal is opgebouwd met 7-slags pocketveren met 7 zones, afgedekt met Premium foam HR 60 gestoffeerd in meubelstof, er is keuze uit vele stoffen en kleur.


Dit geld ook voor het hoofdbord. De royal kan gecombineerd worden met alle hoofdborden uit de Nilson collectie. De hoofdborden worden op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen. In de showroom hebben we de Royal met de hoofborden Marseille en de Menton in eikenhout gecombineerd. Het hoofdbord Marseille is ontworpen door Marcel Wolterinck, kenmerkend door de korte eigenwijze zijwanden en de stiksels. Het hoofdbord Menton kan worden bekleed in stof of leer. Maar tevens is dit hoofdbord ook verkrijgbaar in eikenhout en (hoogglans) lak. Door de vele mogelijkheden met de Royal en de hoofborden kunt u samen met ons uw droomslaapkamer creëren met een warme, rijke sfeer.

Nilson beds Model Hilton

Het beste bed ter wereld? Een heel rijk en fijn bed is het zeker. De Hilton heeft een bodem met een dubbele veerlaag, een hoog pocketveer matras met soepele schouderzone en een extra dik topmatras met royale lagen wol, katoen en paardenhaar. Paardenhaar heeft een openstructuur die zorgt voor een optimale luchtcirculatie. Het paardenhaar dat in de Hilton is verwerkt, is afkomstig van de manen en de staart. Dit haar wordt zorgvuldig gezuiverd en levert een schoon en veerkrachtig materiaal op.


Het bed Hilton is gewoonweg het beste wat er te koop is op gebied van luxe slaapcomfort. Uiteraard is de Hilton te combineren met alle hoofdborden. De hoofdborden worden net als de bedden, meubels, bedlinnen en accessoires op bestelling gemaakt. Hierdoor kunnen we tegemoet komen aan de wensen van iedere klant. En bovenal kunnen we hierdoor een unieke sfeer neerzetten in uw slaapkamer.


In de showroom is de Hilton gecombineerd met het hoofdbord Menton bekleed met leer, ontworpen door Wolterinck. Het geheel word afgemaakt door het stijlvolle kastje de Kyoto met nisjes. Dit kastje is leverbaar in eigen gebeitst of MDF gelakt.


Nilson beds Model Nobel

Het bed Nobel bestaat uit 3 lagen. De bodem, het matras en de topmatras. In zowel het matras als het topmatras zit paardenhaar verwerkt. Paardenhaar zorgt voor een optimale luchtcirculatie, dit komt door de open structuur die paardenhaar van nature bevat. Voordat het haar verwerkt wordt in de Nobel word het eerst zorgvuldig gezuiverd en levert het een schoon en veerkrachtig materiaal op. Het matras van de Nobel heeft een soepele schouderzone en is in verschillende hardheden leverbaar. Het dikke handgeknoopte topmatras zorgt voor extra comfort en ondersteuning.


De Nobel kunt u helemaal naar uw eigen wens samenstellen. Kies het hoofdbord wat het best bij u en de sfeer van uw slaapkamer past. Er is een ruime keus uit verschillende kleuren, voor zowel het bed zelf als voor het hoofdbord.

                

In de showroom hebben wij het bed Nobel gecombineerd met het nachtkastje Menton en het hoofdbord Square. De Menton is een modern kastje met een lade met push geleiders, hierdoor is het eenvoudig te openen. De ontwerper van dit strakke nachtkastje is Wolterinck. Het hoofdbord Square heeft een vlakverdeling van circa 40×40 centimeter. Dit hoofdbord is in allerlei afmeting verkrijgbaar. Indien u dit wenst kan er zelfs verlichting worden ingebouwd. Doordat er met de bedden van Nilson eindeloos gecombineerd kan worden en alles maatwerk is, kunnen we samen met u een unieke sfeer voor uw slaapkamer creëren.   

Nilson beds Model Supreme

Het model Supreme van Nilson maakt indruk vanwege zijn uitzonderlijke comfort. De matras met hoge pocketveren en zone verdeling is gestoffeerd met een biologisch katoenen tijkstof. Door middel van de comfortlagen van natuurlijke materialen draag het bij aan een luchtig en droog slaapklimaat. Het zachte katoen dat Nilson gebruikt levert een belangrijke bijdrage aan het luchtige en droge klimaat. De bodem is van massief hout met pocketveren. Het massief houten frame zorgt samen met de thermisch geharde veren voor een stabiele basis, optimale ondersteuning en een lange levensduur.


Het matras van de Supreme is verkrijgbaar in verschillende stevigheden. Het matras wordt gestoffeerd in meubelstof, deze is afneembaar met een rits. Er is een ruime keus qua stoffen en kleuren. Zo kunt u uw eigen bed samenstellen naar eigen wens en sfeer.


In onze showroom hebben we de Supreme gecombineerd met het hoofdbord Timeless. De Timeless is een strak hoofdbord met een half afgeronde bovenkant. Dit hoofdbord is in iedere maat te verkrijgen en tevens in verschillende stoffen. Het nachtkastje Allegro maakt het geheel af. Dit kastje is verkrijgbaar met of zonder lade, in eikenhout gebeitst of MDF gelakt. Door de vele mogelijk heden binnen de collectie van Nilson kunt u iedere gewenste sfeer en uitstraling creëren. Wij helpen u graag om het perfecte plaatje neer te kunnen zetten.