Milan Design Week & Nilson
29 april 2024 
in Bedden
1 min. leestijd

Milan Design Week & Nilson

Nilson schitterde van 16 tot 21 april in Milaan, tijdens de Milan Design Week 2024. Een groots, internationaal interieur evenement met tal van exposities en presentaties. Een selecte groep Nederlandse merken reisde af naar Milaan om deel te nemen aan dit design spektakel.

Nilson Milaan

Masterly Milaan

Met trots presenterde Nilson The Dutch Bedroom, een iconisch slaapkamerconcept, dat gezamenlijk tot stand is gekomen. In samenwerking met Maretti, Alphenberg en Indivipro, naar ontwerp van Wolterinck. Het schitterende Palazzo dei Giureconsulti vormde het historische decor voor The Dutch Bedroom. 

Op deze locatie presenteerde 85 zorgvuldig geselecteerde Nederlandse ontwerpers, kunstenaars, ambachtslieden, bedrijven en hogescholen zich. Al voor de achtste keer was dit, dankzij curator en oprichtster Nicole Uniquole,  dé plek voor Nederlands design tijdens de Milan Design Week.

Nilson Milaan

Krachtige samenwerkingen

Nilson bundelde de krachten met Nederlandse partners, om zo samen een ijzersterk concept neer te zetten. Het concept werd ontworpen door Wolterinck, waar Nilson al jarenlang een fijne samenwerking mee heeft. Natuurlijke materialen en tinten, typerend voor de stijl van Wolterinck, voerde de boventoon. Voor het Nilson Sea Large bed was een hoofdrol weggelegd binnen dit slaapkamer concept.

Nilson Milaan

Nilson Concept Store by QiiD Beds

De Milaan Design Week niet bezocht? Laat u dan inspireren in onze showroom in het Design Center in Gorinchem. Hier vindt u het mooiste op het gebied van luxe wonen en design onder één dak.
U bent van harte welkom!

Reactie plaatsen