Haute couture in de slaapkamer met het nieuwe Nilson Jewels bed
22 februari 2021 
in Bedden
2 min. leestijd

Haute couture in de slaapkamer met het nieuwe Nilson Jewels bed

Een sieraard voor de slaapkamer

Verrassen en inspireren met hoogwaardig slaapcomfort in combinatie met vernieuwende ontwerpen is waar Nilson Beds bekend om staat. Roelfien Vos deelt deze waarden, als het gaat om comfort en kwaliteit. De ontwerpster heeft een compleet eigen stijl, die een prachtige aanvulling is binnen de Nilson collectie. Het resultaat van de samenwerking tussen deze twee partijen is een heel mooi eigentijds bed met de allure van Parijse haute couture. 

 Nilson Jewels bed

Haute couture en juwelen

Roelfien Vos haalt haar inspiratie graag uit luxemode en juwelen. ‘Sieraden zijn belangrijke accessoires waarmee je je persoonlijke stijl kunt onderstrepen. Met meubels en woonaccessoires onderstreep je de stijl van je huis. Zo is mijn idee voor ‘interieurjuwelen’ ontstaan,’ vertelt Roelfien. 

 Nilson Jewels bed

Ringen

Het idee ontstond eigenlijk al tijdens de schetsfase van een ander project, bij het ontwerpen van een karpet. Hierbij werd Roelfien geïnspireerd door de vorm van ringen. Dit pakte zo mooi uit dat ze het idee voor Nilson heeft vertaald naar een bed met een hoofdbord. De verschillende cirkels maken het hoofdbord heel decoratief, speels en tegelijkertijd chic. De afwisseling van open en gesloten vormen geeft veel dynamiek. Uiteraard is ook het slaapcomfort van de beste kwaliteit en kan het bed op maat worden gemaakt. 

 Nilson Jewels bed

Bedroom Jewels collectie

De Nilson collectie Bedroom Jewels bevat naast dit unieke bed met hoofdbord een bijpassend kledingrek, spiegel en nachtkastjes. Alle meubels zijn afgewerkt met materialen als velours, messing en onyx. Roelfien heeft gezocht naar een mooie balans tussen harde en zachte materialen. Met fijne satijnen lakens, luxe plaids en bijpassende sierkussens maakt ze het plaatje helemaal af!

Nilson Jewels bed 

Roelfien Vos
Interior designer Roelfien Vos kreeg de vrije hand van Nilson bij het ontwerpen van haar ‘juwelen’ voor de slaapkamer collectie, maar wie is deze ontwerpster eigenlijk?

Roelfien Vos is één van de meest gerenommeerde Europese ontwerpers in de luxe sector. Ze geeft zowel residentiele als commerciële interieurs vorm. Haar handtekening is zichtbaar in de extra aandacht voor details en verrassende combinaties.

De stijl van Vos laat zich het best omschrijven als een mix van modern design en eclectische invloeden. Uitgebalanceerd en gelijktijdig verrassend. Ze decoreert haar interieurs graag met vondsten uit de hele wereld. 

Reactie plaatsen