Hans Kuijten voor Nilson
30 november 2023 
in Bedden
1 min. leestijd

Hans Kuijten voor Nilson

Afgelopen weekend vond de Excellent Woonbeurs in Rotterdam plaats. De Nederlandse ontwerper Hans Kuijten ontwierp speciaal voor dit lifestyle evenement een designerwoning.

Deze conceptwoning, genaamd The Lodge, was een echte blikvanger. Om het interieur compleet te maken ontwierp Hans Kuijten in samenwerking met Nilson een prachtig bedontwerp.

Nilson Bed Hans Kuijten

Nilson Aspen bed door Hans Kuijten

Het ''Aspen'' bed werd gepresenteerd tijdens de openingsavond van de Excellent Woonbeurs en daarna opgenomen in de Nilson collectie. De samenwerking met deze gerenommeerde ontwerper resulteerde in een prachtig nieuw design bed. ‘’Aspen’’ is het eerste bed dat Kuijten voor Nilson ontwerpt. Het Nilson bed draagt de signature van Hans Kuijten en heeft een robuuste en eigentijdse uitstraling. Het ontwerp is vernoemd naar het exclusieve Amerikaanse wintersportgebied ''Aspen'' en straalt warmte, luxe en geborgenheid uit.

Het hoofdbord heeft een dubbele laag, bekleed met stoer leder en zachte, gestructureerde stoffen. Zichtbare, grove stiknaden voegen een stoer tintje toe aan het ontwerp. De bijbehorende nachtkastjes weerspiegelen de elegante afgeronde hoeken van het hoofdbord.


Nilson Bed Hans Kuijten

Nilson Concept Store

Zelf het comfort en de mogelijkheden van Nilson bedden ervaren? Bezoek onze Nilson Concept Store in Gorinchem en ontdek het zelf.

Nilson Bed Hans Kuijten

Reactie plaatsen