De nieuwe Nilson Heather opstelling
24 januari 2022 
2 min. leestijd

De nieuwe Nilson Heather opstelling


Sinds kort kunt u in onze Nilson Conceptstore een nieuw bed bewonderen; het Nilson Heather bed met bijpassende nachtkastjes. In dit blog meer over deze schitterende opstelling en de mogelijkheden.


Italiaans design

Heather kenmerkt zich door strakke vormen met een vleugje Italiaanse allure. De lage bed omranding en het slanke, brede hoofdbord zijn in perfecte harmonie. De geïntegreerde bedbank aan het voeteneinde is extra breed, waardoor u gemakkelijk op de bedrand kunt plaatsnemen. 

Interieur designer Ruud van Oosterhout is de ontwerper van dit bed. Zijn voorliefde voor verfijnde eenvoud is goed terug te zien in dit ontwerp.

Uitvoering

Heather staat in onze showroom uitgevoerd in stof, Lille, kleur: ceder om precies te zijn (bed ombouw stoffering). Het hoofdbord heeft een breedte van 285cm en een hoogte van 87cm.

De totale diepte inclusief het bedbankje is 245cm. De binnenmaat van deze bed ombouw is 181 x 211 cm, hierdoor past iedere boxspring van Nilson er perfect in.


Dit keer hebben we bewust gekozen voor het Prestige bed. De reden is dat Prestige niet zo hoog is, waardoor het bed de Italiaanse look versterkt en het geheel niet te imposant wordt.

Op deze manier sluit het bed mooi aan bij de andere Italiaanse ontwerpen in het Design Center.

Een interessant detail van het Heather ontwerp is dat u ervoor kunt kiezen het bed asymmetrisch van het hoofdbord te plaatsen, dit geeft een verrassend en speels effect. Ook kan er voor worden gekozen om het bedbankje weg te laten.

Nachtkastje

De Heather nachtkastjes zijn er in de afmetingen 35 breed x 29 diep x 33cm hoog (de uitvoering als hier in de showroom getoond in zwart eiken). De andere uitvoering is 80 breed x 29 diep x 33cm hoog. Ook de nachtkastjes kunt u op allerlei manieren combineren.

Het ingebouwde nachtlampje is de nobel met een cockpit schakelaar.


Nilson Conceptstore

Ervaar het Heather bed nu zelf in onze Nilson Conceptstore. Heather is leverbaar in verschillende afmetingen en stof- of leersoorten, ook maatwerk is veelal een optie.

En voor wie het zich nog afvroeg; het behang is van Arte en komt uit de Essentials Les Tricots collectie, het dessin Boucle, in kleur: 73021 cloud. 

Reactie plaatsen