Auping Dekbedovertrekken
31 juli 2023 
2 min. leestijd

Auping Dekbedovertrekken

Een mooi dekbedovertrek maakt uw slaapkamer af, persoonlijk en geeft extra sfeer. Auping heeft een uitgebreide collectie dekbedovertrekken met verschillende prints, kleuren en materialen.


Bij Auping heeft u ruime keuze uit verschillende kleuren en ontwerpen dekbedovertrekken. Gaat u voor een minimalistische, rustige sfeer in de slaapkamer of juist voor kleurrijk met eigentijdse prints? Auping biedt beide. Mellow Dust is bijvoorbeeld een mooi, subtiel overtrek in beigerood gemaakt van 100% biologisch gewassen katoen. 

Auping Lagoon

Lagoon bevat juist veel kleur. De prachtige blauwe en groene kleurvlakken zijn onregelmatig verdeeld over het dekbed. Lagoon is geïnspireerd op een idyllische baai en gemaakt van
100% duurzaam katoen satijn. 

Goed slapen, goed voor de wereld

Auping dekbedovertrekken zijn gemaakt van kwalitatieve, zachte en ademende materialen, als katoen en katoensatijn. Auping is aangesloten bij het Better Cotton Initiative (BCI) programma, met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren.

De overtrekken worden gemaakt van katoen dat eerlijk is geteeld. Dat maakt het slapen onder een Auping dekbed nog nét iets lekkerder. 

De dekbedovertrekken van 100% katoensatijn bestaan uit extra fijn garen, dat dichter geweven wordt. Hierdoor voelt het dekbedovertrek bijzonder comfortabel en zacht aan en heeft het overtrek een mooie glans.

Auping dekbedovtrek grijs

Kleur behouden

Auping dekbedovertrekken zijn zo gemaakt dat ze hun kleur lang behouden, ook na vele wasbeurten. Bij het maken van de dekbedovertrekken maakt Auping gebruik van reactieve verfstoffen voor het dessin of de print van de dekbedovertrek. Op deze manier behoudt het overtrek langer zijn kleur, ook na tientallen wasbeurten. Elk Auping dekbedovertrek kunt u wassen op maximaal 60 graden en is geschikt voor de droger. Ook kunnen de dekbedovertrekken worden gestreken, zonder dat de kleur verloren gaat.

Fijne extra’s

Eén van de extra's van Auping dekbedovertrekken, is het button down systeem. Hiermee kunt u de Auping dekbedden met knoopjes vastmaken aan het overtrek. Het opmaken van uw bed gaat op deze manier makkelijker en het dekbed blijft op zijn plek zitten. Daarnaast heeft elk Auping dekbedovertrek een dubbele instopstrook over de gehele breedte. 

Bij elk dekbedovertrek hoort een bijpassende kussenslopen. Auping kussenslopen zijn voorzien van een hotelsluiting. Met deze dubbele instopvouw ziet u kussen er van alle kanten mooi uit.

Auping dekbedovertrek wit met streep

Afmetingen

Auping heeft dekbedovertrekken in alle gangbare maten. Voor 1-persoonsdekbedden heeft u een dekbedovertrek 140x260 nodig. 

Heeft u een extra lang bed of lange boxspring met een lang dekbed van bijvoorbeeld 220 cm? Alle dekbedovertrekken van Auping zijn 260 cm lang, dus passen ook op lange bedden.

Zin om uw slaapkamer een upgrade te geven met een nieuw Auping dekbedovertrek? Bezoek dan onze Auping Studio bij QiiD Gorinchem.

 


Reactie plaatsen