Winterproof slaapkamer
17 november 2020 
in Bedden
2 min. leestijd

Winterproof slaapkamer

De winter, hij komt er weer aan. Tijd om de tuin en uw interieur winterklaar te maken. Maar waarom vergeten we in dit verhaal meestal onze slaapkamer? Nu de avonden langer en kouder worden is het heerlijk om van uw slaapkamer een fijne warme plek te maken. In dit blog geven we tips over hoe u dit aanpakt.

Nilson Beds

Blijf warm
Wakker worden in de kou is niet fijn, met een heerlijk comfortabel dekbed is het aangenaam ontwaken. Een vierseizoenen-dekbed is de ideale oplossing. Eén laag in de zomer en twee in de winter. Met handige drukknopen maakt u ze aan elkaar. Nilson beds heeft dekbedden voor alle seizoenen.

Nilson Beds

Plaids
Een of enkele mooie plaids op uw bed geven direct extra sfeer aan de slaapkamer. Daarbij is het ook nog eens lekker warm. Wanneer u plaids van verschillende materialen of kleuren combineert, geeft dit meer gelaagdheid aan het interieur. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke zachte plaids van imitatie-bont. In onze showroom kunt u op onze bedden diverse stijlen van opmaken zien en aangezien onze showroom is gevestigd in het designcenter, kunt u ook combineren met plaids en kussens van bijvoorbeeld Van der Donk interieur.

Nilson Beds

Kussens

Waarom alleen hoofdkussens gebruiken als u met extra kussens dat ‘’hotelsuite effect’’ kunt creëren? Extra kussens maken de opmaak van uw bed echt af, of u nu gaat voor ton sur ton tinten of mooie prints. In onze showroom kunt u diverse voorbeelden zien en uiteraard helpen wij u graag met het combineren.

Kleden

Het is natuurlijk een beetje afhankelijk van wat voor vloer u op de slaapkamer heeft, maar vloerkleden doen ook ontzettend veel voor een ruimte. Kies voor een mooi groot kleed onder het bed, een loper of een combinatie van kleden, het kan allemaal. Daarnaast stapt het ’s morgens ook nog eens aangenamer uit bed op een lekker zacht kleed.

Nilson Beds

Licht
Verlichting is belangrijk in een slaapkamer, het bepaald de sfeer en het is ook functioneel. Als u bijvoorbeeld ’s avonds voor het slapen gaan graag leest, is een passende leeslamp essentieel. Verlichting heeft het mooiste effect als u het over de hoogte van de ruimte verdeeld. Dat wil zeggen iets aan het plafond, maar ook iets op ooghoogte en bijvoorbeeld naast het bed. Daarbij is de lichttemperatuur ook bepalend. Niemand zit te wachten op koude blauwe ledverlichting in de slaapkamer. Lichttemperatuur wordt aangegeven met graden Kelvin (K). Tegenwoordig is verlichting verkrijgbaar in alle mogelijke lichtkleuren, van warm tot koel licht. Hierbij varieert de kleurtemperatuur van 1700K (zeer warm wit) tot 6500K (daglicht). De gemiddelde kleurtemperatuur voor interieur ligt rond de 3000 Kelvin.

Uiteraard maken kaarsen de slaapkamer op een winterse avond nog gezelliger!

Nilson Beds

Reactie plaatsen