The Craftsmen, Amsterdam & Nilson
06 oktober 2019 
in Bedden
2 min. leestijd

The Craftsmen, Amsterdam & Nilson

Amsterdam is prachtig luxe boetiekhotel rijker. The Craftsmen Hotel ligt op slechts enkele minuten van het Centraal Station en midden in het Canal District. Het hotel heeft 14 karakteristieke kamers, elk met een ander Nederlands historisch ambacht, zoals klokkenmakers, vliegtuigbouwers en fietsenmakers als thema.

Aan de Singel 83 in Amsterdam is sinds deze zomer het boetiekhotel hotel The Craftsmen gevestigd. In dit historische grachtenpand wordt moderne luxe gecombineerd met authentieke objecten en materialen.

Het hotel is niet alleen perfect gelegen om de stad te bezoeken, de kamers bieden ook nog eens prachtig uitzicht op de stad en zijn voorzien van airconditioning, een patio, een eigen badkamer en een bijzonder stijlvol interieur. Het hotel heeft verschillende typen kamers die allemaal zijn voorzien van handgemaakte Nederlandse Nilson bedden. Overweegt u een nieuw bed? Maak van proefslapen dan een extra leuke ervaring en slaap een nachtje in dit hotel. Met deze unieke locatie als uitvalsbasis kunt u overdag heerlijk de stad verkennen en ‘s avonds uitrusten in de comfortabele Nilson-bedden.

Signature Rooms

De Signature Rooms zijn echte blikvangers. Ze zijn ruim, bieden een indrukwekkend uitzicht over de grachten en bieden je de mogelijkheid om de levendige stad Amsterdam ten volle te ervaren.

The Lofts

Beide lofts bevinden zich op de bovenste verdieping van het hotel en hebben hoge plafonds, een prachtige balkenstructuur en uitzicht op de grachten.

Deluxe tweepersoonskamers

Als u op zoek bent naar een ruime kamer, een badkamer met regendouche en een prachtig bad, dan zijn de Deluxe tweepersoonskamers perfect voor u.

De familiekamer

De familiekamer bestaat uit twee verdiepingen, verbonden met een unieke gietijzeren wenteltrap. Met zijn comfortabele Nilson bedden, ruime badkamer met bad en mooie meubels is dit de perfecte plek voor uw gezin om te slapen.

Nilson Concept Store

Zelf iedere ochtend thuis wakker worden in een hotelbed? Dat kan op de geheel naar wens samen te stellen bedden van Nilson. Bekijk en ervaar de vele mogelijkheden, zowel qua design als comfort, in onze Concept Store in Gorinchem.

Reactie plaatsen