Nilson slaapkamer meubelen
25 november 2019 
2 min. leestijd

Nilson slaapkamer meubelen

Nilson levert naast bedden ook slaapkamer meubelen. Nachtkastjes, zitmeubelen, bureaus en tafeltjes zijn speciaal ontworpen bij de bedden en hoofdborden. In dit blog aandacht voor deze collectie.

Menton serie

Bij het Menton hoofdbord kunnen passende bijzettafels, nachtkastjes, fauteuils, poefs en een bureau worden geleverd. De meubels zijn, evenals het Menton bed, ontworpen door Marcel Wolterinck en verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Zo kunnen de meubels worden uitgevoerd in verschillende finishes eikenhout, zijdeglans gelakt of hoogglans gelakt. De poef en fauteuil kunnen in vele soorten luxe stof of leder worden uitgevoerd, op deze manier kunt u met de Menton serie een harmonieus geheel creëren in uw slaapkamer.

Piha serie

Ook het Piha bed, met gestoffeerde panelen en de strakke omlijsting, is leverbaar met een serie passende meubelen. Er is een bijpassend nachtkastje, bureau, fauteuil en een sofa die bijvoorbeeld prachtig aan het voeteneind van het bed kan worden geplaatst. De sofa en fauteuil zijn leverbaar in diverse exclusieve stof en ledersoorten en de meubels worden uitgevoerd in gebeitst massief eikenhout in meerdere afwerkingen. De gehele Piha serie is ontworpen door designer Remy Meijers.

Allegro serie

De Allegro serie is eenvoudig, maar chic. Het nachtkastje, de kaptafel en de bedbank passen mooi bij verschillende bedden uit de Nilson collectie. Deze serie is leverbaar in gebeitst eikenhout of gelakt MDF.

Nachtkastjes

Naast deze series zijn er nog verschillende nachtkastjes leverbaar die u naar wens kan samenstellen en combineren met de verschillende bedden. Zo is er het elegante Napoli kastje, wat perfect te combineren is met het Napoli bed. Dit kastje is voorzien van een open ruimte en lade. Het metalen frame is verkrijgbaar in off-black of goudkleur en het kastje in massief eikenhout gebeitst of hoogglanslak (alle Ral kleuren). 

Het Kyoto nachtkastje is stijlvol met nisjes. Nachtkastje Los Angeles heeft veel weg van Kyoto, maar is iets groter. Beide modellen zijn ontworpen door het Amsterdamse FG Stijl en leverbaar in gebeitst eiken of gelakt MDF.

Nilson Concept Store in Gorinchem

De vele luxe mogelijkheden van het merk Nilson zelf ervaren? Breng dan eens een bezoek aan de ruime Nilson Concept Store in Gorinchem.

Reactie plaatsen