Nilson meubelen en accessoires
29 januari 2018 
2 min. leestijd

Nilson meubelen en accessoires

Nilson levert niet alleen prachtige boxsprings en hoofdborden maar ook diverse meubelen en accessoires. De diverse nachtkastjes, zitmeubelen, bureaus en tafeltjes zijn ontworpen als aanvulling bij de bedden en hoofdborden. Dit alles om uw slaapkamer tot in detail een perfecte uitstraling te laten geven. Buiten het feit dat deze meubelen standaard afmetingen hebben, is het vanwege het vele maatwerk bij Nilson ook mogelijk dit in iedere gewenst maat te laten produceren. Met zowel eigen ontwerpen van Nilson zelf, als ontwerpen van de diverse bekende ontwerpers die voor Nilson hoofdborden hebben ontworpen is er een mooie collectie ontstaan.

nilson-allegro-serie

nilson-allegro-serie

Zo is er de collectie Allegro, een basic collectie uitvoerbaar in eikenhout (white,black, grey en dark brown) De collectie bestaat onder andere uit een nachtkastje met of zonder lade, een kaptafel en een bedbankje.

nilson-menton-serie

nilson-menton-serie

Marcel Wolterinck

Marcel Wolterinck heeft de strakke, elegante serie Menton ontworpen. Deze collectie is herkenbaar aan zijn mat zwart metalen frame. En wordt gecombineerd met het basic eikenhout en is zelfs standaard mogelijk hoogglans wit. Andere lakkleuren zijn tegen betaling van een kleine meerprijs mogelijk. Van deze Menton serie zijn de volgende meubelen en accessoires leverbaar: nachtkastje met lade met het bijzondere push-to-open systeem, bijzettafel, sidetable, bureau. Tevens heeft Wolterinck in de stijl van zijn hoofdborden het fauteuiltje Menton ontworpen, deze is leverbaar in alle stof- en leersoorten uit de Nilson collectie.

nilson-kyoto

nilson-kyoto

nilson-los-angeles

nilson-los-angeles

FG Stijl

Het gerenommeerde FG Stijl uit Amsterdam heeft twee bijzondere nachtkastjes ontworpen. Het nachtkastje Kyoto heeft geen lade maar juist een heel speel nisje op de hoek. Het nachtkastje Los Angeles is iets breder waardoor er in het ontwerp de mogelijkheid was voor een extra nisje. Standaard is deze collectie leverbaar alle afwerkingen in het eikenhout.

nilson-remy

nilson-remy

Remy Meijers

Remy Meijers maakt de collectie compleet met het bankje Remy. Uitvoerbaar in alle stof- en leersoorten uit de collectie en zelfs met ingezonden stof. De bijzondere breedte van 160 cm, de zithoogte van 40 cm en een totale hoogte van 50 cm zorgt ervoor dat dit bankje niet alleen tegen de muur geplaatst kan worden maar zelfs als bedbankje aan het voeteneind van het bed gebruikt kan worden en hierdoor dat extra hotel chique gevoel creëert.

In onze Nilson Concept Store in Gorinchem kunt u de series Allegro, Menton en Kyoto komen bekijken waar deze als nachtkastjes gepresenteerd staan.

Reactie plaatsen