De Nilson Menton serie door Wolterinck
25 april 2022 
2 min. leestijd

De Nilson Menton serie door Wolterinck

De Menton Serie

Nilson beds werkt samen met verschillende vooraanstaande Nederlandse designers. Zo worden natuurlijke materialen, optimaal comfort en subliem design met elkaar gecombineerd.

Topontwerper Marcel Wolterinck heeft inmiddels verschillende bedden als de Sea en Marseille ontworpen voor Nilson. Ook het Menton bed heeft Wolterinck ontworpen voor het Nederlandse bedden merk. Deze Menton serie is inmiddels compleet uitgebreid met meerdere meubels voor de slaapkamer. De samenwerking tussen Nilson en Wolterinck is een ‘’match made in heaven’’ aangezien ze beide een voorliefde hebben voor natuurlijke en duurzame materialen.

Menton Hoofdbord

Het begon allemaal met het Wolterinck ontwerp voor het Menton hoofdbord. Een hoofdbord dat dankzij de hoogte en de omhullende zijwanden een gevoel van geborgenheid geeft.

Nilson Beds Menton

Het hoofdbord is verkrijgbaar in verschillende luxe uitvoeringen, zo kunt u kiezen voor stoffen of lederen bekleding met subtiele stiksels, maar ook voor een eikenhouten of afgelakte afwerking. De eikenhouten variant geeft direct een compleet andere uitstraling (zie onderstaand rechts). De standaard afmetingen zijn: 320x120x37cm, maar andere maatwerk afmetingen zijn ook mogelijk.

Nilson Beds Menton

Slaapkamer Meubels

Menton Bureau

Het Menton bureau is voorzien van twee lades en leverbaar in eikenhout gebeitst of (hoogglans) lak in elke gewenste kleur. Het robuuste frame is gemaakt van metaal met een off black fijne structuur. De standaardmaat is 140cmx60x76 cm h, maar maatwerk is ook mogelijk.

Nilson Menton bed

Menton Nachtkastje

Het eenvoudig ogende, maar stijlvolle Menton nachtkastje is voorzien van een lade met push geleiders, waardoor het eenvoudig is te openen. U kunt kiezen uit vier verschillende soorten eiken of een gelakte basis. Het metalen frame kan in ''Off black'' worden uitgevoerd of in ''Brass''. De standaardmaten van dit nachtkastje zijn; 40x40x60 cm h.

https://nilsonbeds.nl/uploads/Collectie/Hoofdborden/Menton-Wolterinck/_1360x720_crop_center-center_100_none/9619/Nilson-Beds-Menton-Suede-White-5_HR-WEB.webp

Menton Fauteuil

De Menton fauteuil is eveneens door Wolterinck ontworpen en heeft een stoer en sober uiterlijk met een lage rug. De fauteuil kan worden bekleed met stof of leder en is voorzien van een metalen handgreep in off black metaal.

Menton Poef

Een poef is een fijne aanvulling in de slaapkamer. De Menton poef oogt eenvoudig, maar de prachtige stoffen en ledersoorten maken het ontwerp juist sterk. Het kenmerkende Menton stiksel is een subtiel detail.

Nilson Beds Menton poef en stoel

Menton Sidetable

De Menton sidetable heeft, evenals het nachtkastje, het herkenbare, tijdloze metalen onderstel en is leverbaar in dezelfde uitvoeringen als het gelijknamige nachtkastje.

Menton Bijzettafel

Tot slot is er nog een bijzettafel met dezelfde uitstraling, met een standaardmaat van 45x50x45 cm h.

De Nilson Menton Serie bij de Nilson Conceptstore

Ontdek de Menton serie zelf bij de Nilson Conceptstore in het Design Center in Gorinchem. Wij maken graag een passend interieuradvies voor uw slaapkamer.


Reactie plaatsen