Nilson Heather Binnenkort nieuw in onze showroom
31 juli 2021 
1 min. leestijd

Nilson Heather Binnenkort nieuw in onze showroom

Onze Nilson Beds Conceptstore wordt binnenkort vernieuwd. We gaan enkele sfeerkamers aanpakken met mooi behang, nieuwe accessoires en uiteraard nieuwe Nilson bedden.

Één van de nieuwe bedden is de Heather, naar ontwerp van Ruud van Oosterhout Design. Dit bed kenmerkt zich door de strakke kubistische vormgeving. De lounge-achtige uitstraling heeft het bed te danken aan de lage instap en het royale hoofdbord. De a-symmetrische opstelling van het hoofdbord oogt speels en modern. Het voeteneinde is extra breed, waardoor u gemakkelijk op de bedrand plaats kunt nemen. Kies de gewenste stof- of ledersoort om het hoofdbord mee te laten bekleden en een afmeting naar wens. Op deze manier stelt u uw Nilson Heather bed zelf samen.

 

Bij ons zal het Heather hoofdbord te zien zijn in de afmeting: 285 x 38/87 x 245 in de stof: Lille, kleur: Cinder. Het bed dat een combinatie zal vormen met dit hoofbord wordt de Prestige van 1800 x 2100. We maken het plaatje compleet met Nilson Bed nachtkastjes in black oak.

In onze Nilson Beds Conceptstore doen we er alles aan om u een totale beleving te laten ervaren. We richten onze slaapkamers zo in dat het net lijkt of u een luxe hotelkamer betreedt. 

 

Wie is Ruud van Oosterhout?

Ruud van Oosterhout is wellicht niet zo bekend als onze andere designers Marcel Wolterink en Remy Meijers. Toch is deze ontwerper ook zeker geen onbekende in de designwereld. Direct naast het Rijksmuseum heeft Van Oosterhout zijn studio en showroom Rvo Design. Oosterhout renoveerde het statige hoekpand met hoge plafonds en grote ramen. 

Juist in deze tijd van onrust en afleiding wil Oosterhout zich richten op eenvoud en duidelijke lijnen. De ontwerper gaat niet voor trends, maar voor producten en interieurs die hun waarde behouden of zelfs waardevoller worden. Zijn passie voor tijdloos en kwalitatief design ziet u terug in duurzame en natuurlijke materialen, zoals marmer en hout. Verder wordt zijn stijl gekenmerkt door een verfijnde eenvoud en een hoge mate van aandacht voor details.

Ook zijn meubellabel ‘bruut’ is te herkennen de perfecte afwerking. Van Oosterhout vindt de aandacht voor handwerk belangrijk, zeker nu alles steeds digitaler wordt.

Reactie plaatsen