Nilson Beds: Maak de feestdagen extra bijzonder - ACTIE
10 december 2020 
in Bedden
1 min. leestijd

Nilson Beds: Maak de feestdagen extra bijzonder - ACTIE

ACTIE NILSON BEDS VERLENGD TOT EN MET 31 JANUARI 2021!

De feestdagen zijn in aantocht en dat betekent wat ons betreft dubbel feest! Nilson bestaat 15 jaar en dat willen we graag met u vieren. In dit blog een mooie aanbieding om ons 15-jarige bestaan te vieren en tips om deze bijzondere januari maand gezellig en onvergetelijk te maken.

December actie Nilson Beds

Nilson Beds 15 jaar

Ter gelegenheid van het jubileum heeft Nilson Beds tot 31 januari 2021 een prachtige aanbieding voor een feestelijke prijs: Hotelbed Prestige 180x200cm + hoofdbord Timeless van 3.990,- voor 2.990,-* Het jaar feestelijk af te sluiten? Maak een afspraak in onze Nilson Concept Store in Gorinchem. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw eigen hotelbed. Naast dit feestelijke idee, nog enkele tips om de januarimaand onvergetelijk te maken.

December actie Nilson Beds

Make it a December to remember

Maak het thuis gezellig

Doordat de donkere dagen veel thuis zullen plaatsvinden is het helemaal geen gek idee om eerder de kerstsfeer in huis te halen. Ga aan de slag met een boom of kersttakken, (geur) kaarsen, lichtjes en kussens. Juist nu u veel thuis bent kunt u nog meer genieten van een gezellig huis. Planten, verse bloemen of een mooi kerststuk geven ook extra sfeer.

December actie Nilson Beds

Experimenteer in eigen keuken

Zoals het er nu naar uit ziet kunnen we met de feestdagen waarschijnlijk niet uit eten, erg jammer, maar maak er het beste van. Kies nieuwe gerechten en experimenteer in uw eigen keuken.

Sfeervol gedekte tafel

Die gerechten uit eigen keuken komen nog leuker uit op een feestelijk gedekte tafel. Kies voor mooi tafellinnen, servies en kleed de tafel verder mooi aan. U zult zien dat dit direct dat december gevoel geeft.

December actie Nilson Beds

Foto’s gedekte tafel van Atelier Koket

*Actievoorwaarden
Hoofdbord Timeless in geselecteerde stoffen cadeau bij aankoop van een Prestige bed
Bed 180×200 cm met hoofdbord 200x120cm nu € 2990,-
Bed 180×210 cm met hoofdbord 200x120cm nu € 3290,-
Geldig bij bestelling t/m 31 januari 2021

Reactie plaatsen