Nilson beds Designer Osiris Hertman & Nilson
26 augustus 2019 
in Bedden
2 min. leestijd

Nilson beds Designer Osiris Hertman & Nilson

De laatste jaren zien we steeds vaker ontwerpen van Osiris Hertman in de media. Doordat hij regelmatig als ontwerper bij RTL Woonmagazine is te zien heeft het grote publiek hem ook leren kennen, maar Hertman is eigenlijk al jarenlang actief in de designwereld.

Nadat hij afstudeerde aan de Design Academy in Eindhoven ging hij aan de slag bij Marcel Wanders, maar al snel had hij door dat hij zijn eigen designstudio wilde. Toen iemand hem vroeg een woning in te richten is het snel gegaan, in korte tijd had hij meerdere opdrachten en is zich toen gaan focussen op woonhuizen.

In de afgelopen 15 jaar heeft Osiris Hertman een hecht en gepassioneerd netwerk opgebouwd van ontwerpers, fabrikanten en ambachtslieden die allemaal dezelfde liefde voor hoogwaardige, unieke ontwerpen delen. Vanwege de diversiteit van de projecten bestaat het team van Osiris Hertman Studio momenteel uit architecten, interieurontwerpers en productontwerpers. Het hoge niveau van detaillering vereist uitzonderlijke vakkennis van fabrikanten en vakmensen die zorgvuldig zijn geselecteerd en al vele jaren nauw samenwerken.

Vanuit zijn designstudio in Haarlem ontwerpt Hertman privéwoningen voor klanten van Nederland tot Moskou en van Monaco tot Indonesië, maar ook zakelijke en commerciële projecten als showrooms, restaurants, hotels en zelfs wellnessresorts. Veel meubels en objecten worden speciaal voor een bepaald project ontwikkeld. Osiris werkt graag met eerlijke materialen en zijn stijl is tijdloos en zonder onnodige franje. In zijn achterhoofd houdt hij altijd het idee dat de klant over 10 jaar nog blij moet zijn met het interieur.

Naast interieurprojecten houdt Osiris zich ook bezig met productdesign voor merken als voor Maretti, Bod’or en dus ook Nilson beds.

Osiris & Nilson

Nilson beds werkt samen met diverse topdesigners. Op deze manier combineren zij het hoogst haalbare comfort met design. Osiris is de naam van het hoofdbord dat Osiris Hertman exclusief voor Nilson heeft ontworpen. Dit hoofdbord kenmerkt zich door de verticale panelen en is leverbaar in stof of leder. De afmetingen zijn 210 en 230 x 140cm, maar ook dit hoofdbord kan naar wens op maat worden gemaakt. Meer weten over de bedden van Nilson en de vele maatwerkmogelijkheden? Breng eens een bezoek aan de Nilson Conceptstore in Gorinchem en ervaar het merk zelf.

Reactie plaatsen