Nilson Beds & Arte Walls
10 januari 2022 
2 min. leestijd

Nilson Beds & Arte Walls

De prachtige bedden van Nilson nodigen uit de slaapkamer om te toveren tot een luxe suite. Nilson bedden zijn niet alleen bijzonder comfortabel en stijlvol vormgegeven, ze bieden ook nog eens veel keuzemogelijkheden qua uitvoering, stoffering, details, kussens en bedlinnen. Hiermee wordt het bed een echte eyecatcher in de ruimte. De rest van de slaapkamer mag dan natuurlijk niet achterblijven. Passende raambekleding, verlichting, een vloerkleed en behang maken het totaalplaatje echt af.


Behang in de slaapkamer

In onze Nilson Concept Store hebben we realistische slaapkamer settings gecreëerd, inclusief bijpassende nachtkastjes, accessoires en behang. U kunt naast het proefliggen dus ook volop slaapkamer inspiratie opdoen.

Nilson Livorno met Arte Manila Edge

Het nieuwe Livorno bed, ontworpen en ontwikkeld door Wolterinck, is een combinatie van blokvormige elementen die in hoogte variëren. Qua materiaal is er gewerkt met contrasten: hard versus zacht, glad versus ruw, mat versus glanzend. In onze showroom is het bed gecombineerd met het behang Arte Manila Edge 64524 bone. Dit artistieke behang heeft een zeer verfijnde en gesofistikeerde uitstraling. Manila speelt in op de interieurtrend, waarbij men geweven touwen en koorden gebruikt voor diverse toepassingen.


Nilson Royal met Arte Focus Arrow

Het Nilson Royal bed is het toppunt van luxe. Met een afstandsbediening zijn het hoofd- en voeteinde gemakkelijk te verstellen. De beweegbare bodem is perfect verborgen in de bed omranding, zodat motoren uit het zicht blijven. Dit bed is gecombineerd met het flamboyante Arte Focus Arrow 26520 behang. De evenwijdige en puntvormig lijnen doen meer dan alleen een reliëfeffect creëren, ze scheppen ook een exotische sfeer. Dit patroon is beschikbaar als meerkleurige (Arrow) en eenkleurige variant (Symbol).


Nilson Hilton met Arte Cameo Lustro

Het Hilton bed heeft een bodem met dubbele veerlaag, hoge pocketveer matras met soepele schouderzone en extra dik topmatras met royale lagen wol, katoen en paardenhaar. In de showroom hebben wij dit bed gecombineerd met het Arte Cameo Lustro 66050 behang.

Lustro heeft de uitstraling van travertijn of marmer. De verschillende steenlagen zijn duidelijk zichtbaar en de onregelmatigheden zijn typerend voor dit materiaal. De glinstering van mineralen, de gelaagdheid van steen en de oneffenheden stralen luxe, ruwheid en puurheid uit.


Nilson Concept Store

Bezoek onze Nilson Concept Store en laat u inspireren door de mooiste slaapkamers. Wij kunnen u advies geven over de diverse bedden en mogelijkheden daarvan, maar ook een totaal slaapkamerplan voor u maken inclusief bedlinnen, raambekleding, vloerkleed en behang.

Reactie plaatsen