Nilson Beds aanwezig op Pan Amsterdam 2019
20 januari 2020 
in Bedden
1 min. leestijd

Nilson Beds aanwezig op Pan Amsterdam 2019

De laatste week van november vond Pan Amsterdam weer plaats. De beurs voor kunst, antiek en design met deelnemers uit Nederland, België, Duitsland en Italië.

Nilson Beds gaf acte de présence dit jaar.

Residence stand

Pan Amsterdam zit er weer op en Residence magazine blikt terug op een geslaagde week.

Residence was voor de zevende keer deelnemer. Dit jaar ontwierp designer Jeroen van Zwetselaar de stand voor Residence. Hij creëerde een bijzondere setting met warme kleuren en materialen, opvallende interieurobjecten, kunst en een bed. Het prachtige Nilson bed, eveneens ontworpen door Jeroen van Zwetselaar, stond centraal in de ruimte.

Jeroen van Zwetselaar

Designer Jeroen van Zwetselaar is met zijn ontwerpbureau gevestigd in Bloemendaal. Samen met een team van zeven mensen ontwerpen zij zowel interieurs als exterieurs. Ze implementeren de architectuur van een gebouw in het interieur en vice versa. Alle projecten bestaan ​​uit contrasten, want Jeroen probeert altijd de juiste mix tussen oud en nieuw te vinden. Dit ziet u ook zeker terug in zijn interieurs. Daarnaast wil zijn liefde voor verschillende sporten als surfen en skateboarden en kunst ook nogal eens opvallen.

  

Pan Amsterdam

Hoewel de focus van PAN Amsterdam sterk ligt op antiek en kunst, komt er steeds meer ruimte voor design en juwelen. PAN Amsterdam verwelkomde, na een succesvol laatste weekend, ruim 40.000 bezoekers voor haar 32ste editie. Dit jaar stonden de verbinding tussen PAN en Amsterdam en de samenwerking met Erwin Olaf centraal.

Officiële Nilson Beds Concept Store in Gorinchem

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw slaapkamer? Breng eens een bezoek aan de Nilson Beds Concept Store in Gorinchem en ervaar de mogelijkheden zelf. Bij ons vindt u vele verschillende opstellingen om uit te proberen. Een Nilson bed kunt u geheel naar wens samenstellen en onze adviseurs helpen u hier graag bij.

Reactie plaatsen