Nilson Barcelona bed
27 februari 2023 
1 min. leestijd

Nilson Barcelona bed

Het Barcelona bed van Nilson is een uniek en prachtig ontworpen bed dat elke slaapkamer tot een oase van comfort en stijl kan maken. Het bed is vernoemd naar de gelijknamige Spaanse stad, die bekend staat om zijn architectuur en kunst.

Nilson Barcelona bed

Het Nilson Barcelona bed is gemaakt van hoogwaardige, veelal natuurlijke materialen die zorgvuldig zijn geselecteerd om een duurzaam en comfortabel bed te creëren. Het bed is verkrijgbaar in verschillende maten. Kenmerkend voor dit ontwerp van Suzanne Loggere zijn de authentieke stoffeernagels, deze zijn in diverse kleuren leverbaar. Ook zijn de stoffen is in verschillende kleuren beschikbaar.

Nilson Beds Barcelona vooraanzicht

Suzanne Loggere

Ontwerpster Suzanne Loggere is al sinds haar jeugd gefascineerd door de aankleding van interieurs. Het begon in Chateau Versailles bij Parijs, waar ze als jong meisje niet uitgekeken raakte. Inmiddels is ze ruim 30 jaar interior decorator en nog steeds verveelt het haar geen moment om met mooie stoffen, kleuren en accessoires te werken.

Nilson Barcelona Bed

Eerder had ze een interieur winkel aan de Rue du Bac in Parijs. Daar ontmoette ze bewoners met droomhuizen op verschillende plekken ter wereld, waar ze van hun huis een thuis mocht maken.

In 1982 is Loggere Wilpower opgericht en sindsdien is Loggere succesvol ondernemer in de interieurcouture. Ze werkt tegenwoordig vanuit een schitterend monumentaal landgoed in Nederland, ‘’Gooilust’’ in ‘s-Graveland. Loggere Wilpower is importeur en agent van exclusieve interieurstoffen, behangcollecties en verschillende meubelmerken. 

Nilson bed Barcelona

Bed op maat

Nilson bedden kunnen compleet naar wens worden samengesteld, niet alleen de matrassen, ook de hoofdborden. In alle hoofdborden kan elektra worden ingebouwd, zoals schakelaars, stopcontacten en leeslampen. Maak uw slaapkamer compleet met de bijpassende meubels, heerlijk beddengoed, mooie plaids, vloerkleden en sierkussens. Bij QiiD Beds denken we graag met u mee over een sfeervolle aankleding van uw slaapkamer..


Reactie plaatsen