Maak uw slaapkamer winterklaar
26 november 2019 
in Bedden
2 min. leestijd

Maak uw slaapkamer winterklaar

De tuin of auto winterklaar maken vinden we allemaal heel normaal, maar waarom zou u uw slaapkamer ook niet klaar maken voor de koude, donkere wintermaanden? In dit blog verschillende ideeën en tips om uw slaapkamer winterproof te maken.

Cozy cushions

Een rij kussens op bed staat altijd rijk en uitnodigend, combineer zachte materialen en warme kleuren voor de wintermaanden. Heeft u al sfeerkussens op bed liggen om lekker in weg te zakken? Vervang dan enkele kussenhoezen voor andere winterse kleuren, materialen of patronen voor een andere uitstraling.

Zachte plaids

Het ultieme wintergevoel is voor velen toch wel met een grote kop thee of warme chocomel lekker onder een dekentje kruipen. Het geeft een extra gevoel van luxe als dit onder een superzacht mohair plaid is. Nilson heeft de collectie mohair plaids vernieuwd. De 16 meest populaire kleuren zijn nu altijd standaard op voorraad. De mohair bedspreien zijn verkrijgbaar in 130 x 200 cm. en 160 x 240 cm. en gemaakt van 100% mohairwol.

Mohair wol heeft een mooie warme, zachte en chique uitstraling. Een sprei van mohair staat het hele jaar door prachtig in het interieur. Kies in de winter voor een warme donkere kleur of juist voor wol-wit. 

Kaarsen

Kaarsen zijn, zeker in de winter, echte sfeermakers. Dus waarom zou u er niet ook een paar in de slaapkamer neerzetten. Bijvoorbeeld in grote glazen windlichten of hier en daar enkele mooi vormgegeven designkaarsen met subtiele geuren als die van Tom Dixon, Baobab of Onno.

Overdrijf het niet, want het laten branden van veel kaarsen in de slaapkamer komt de luchtkwaliteit daar niet ten goede. Maar over het aansteken van een enkele sfeerkaars op een gure winteravond hoeft u zich gelukkig niet schuldig te voelen.

Bedlinnen

Ook met de kleuren en materialen van het bedlinnen kunt u makkelijk veranderingen aanbrengen in uw slaapkamer. Nilson heeft diverse luxe collecties bedlinnen in verschillende kleuren, die prachtig passen bij de Nilson bedden.

Nilson Conceptstore by Qiid

Zelf aan de slag met uw slaapkamer? Zoals u ziet hoeft u geen ingrijpende aanpassingen te doen om uw slaapkamer winterklaar te maken. Met enkele kleine aanpassingen creëert u al een knusse, winterse sfeer in uw slaapkamer. Bezoek de Nilson Conceptstore by Qiid en laat u inspireren. Voel zelf de zachtheid van de mohair plaids, ervaar de luxe van het bedlinnen en laat u inspireren in het design center.

Reactie plaatsen