LIVORNO  NILSON BY WOLTERINCK
03 juni 2021 
in Bedden
1 min. leestijd

LIVORNO  NILSON BY WOLTERINCK

Marcel Wolterinck presenteert met gepaste trots zijn nieuwste ontwerp voor Nilson Beds. Eerder ontwierp Wolterinck al de bedden Menton en Sea voor Nilson. Ditmaal heeft hij zich laten inspireren door de Italiaanse stijl. Ontdek nu zelf het nieuwe Nilson Livorno bed in dit blog.

 Nilson Livorno

Livorno bed

Livorno betekent ‘niveau’ in het Italiaans. Deze naam sluit perfect aan bij de uitstraling van het bed. Wolterinck heeft bij het ontwerp gespeeld met blokvormen die in hoogte variëren. Minimalistische Italiaans design en de bijbehorende, kenmerkende lage modulaire meubels waren zijn inspiratiebron voor de vorm van het bed. Terwijl de warme accenten in zowel kleur als materiaal doen denken aan terracotta uit Toscane. Contrasten komen op diverse manieren terug in dit ontwerp; hard versus zacht, glad versus ruw en mat versus glanzend.

Om het totaalplaatje compleet te maken heeft Wolterinck aanvullende losse modules ontworpen die kunnen worden gebruikt als verlengstuk van het bed, als bank, als console of kaptafel.

 Nilson Livorno

Wolterinck

Marcel Wolterinck heeft een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van interieur en exterieur, voor zowel particuliere als zakelijke klanten wereldwijd.

Het werk van Wolterinck’s high-end ontwerpbureau kenmerkt zich door een hoogwaardige, ingetogen, maar luxe uitstraling. Hij en zijn team van ongeveer 25 (tuin)architecten, designers en stylisten werken veelal met aardse tinten en natuurlijke materialen. Deze signatuur wordt gerealiseerd in interieurs, exterieurs, tuinen, terrassen en producten door middel van kleurgebruik, licht, ruimte en materiaalkeuze. Wolterinck weet op deze manier ook bijzonder goed het binnen- en buitenleven met elkaar te verbinden en één harmonieus geheel te creëren. Spreekt de stijl u aan? Naast de designstudio is er ook een ruime woonwinkel van Wolterick in Laren.

 Nilson Livorno

Reactie plaatsen