Jeroen van Zwetselaar voor Nilson Beds
30 juli 2020 
in Bedden
1 min. leestijd

Jeroen van Zwetselaar voor Nilson Beds

Eind vorig jaar presenteerde Nilson Beds zich op de Pan Amsterdam. De beurs voor kunst, antiek en design met deelnemers uit diverse Europese landen. De presentatie was naar ontwerp van designer Jeroen van Zwetselaar. Inmiddels is er een mooie samenwerking ontstaan tussen Van Zwetselaar en Nilson Beds.

NilsonBeds

Jeroen van Zwetselaar

Interieurarchitect Jeroen van Zwetselaar bouwt al zijn projecten met veel gevoel voor duurzaamheid, behoud van traditionele elementen en passie. Zijn interieurs moeten naadloos aansluiten bij de levensstijl van de opdrachtgevers. Dit alles wel zonder de identiteit van de woning te verliezen. De karakteristieke elementen blijven behouden en worden opgenomen in het nieuwe interieur. Door combinaties te maken met oude en nieuwe materialen, vormt er zich een mooi geheel. Zwetselaar houdt ervan om met uitdagende locaties te werken.

Voorheen richtte hij zich met zijn bedrijf op de zakelijke markt. Maar sinds hij ZW6 begon, heeft hij het roer omgegooid en werkt hij aan particulieren projecten over de hele wereld. Hij biedt met zijn team het totaalconcept aan, van gevel tot woonaccessoires en soms ook product ontwerp.

NilsonBeds

Nilson Rock

Rock is het originele ontwerp van Jeroen van Zwetselaar voor Nilson Beds. De materialen zijn misschien niet direct voor de hand liggend voor een hoofbord, maar zeker wel voor Van Zwetselaar, die graag werkt met stoere materialen. Dit unieke bed is in meerdere varianten verkrijgbaar. Met een hemel van staal voor een meer romantische sfeer en met bijpassend bedbankje. De afmetingen van Rock zijn 285 x 124 x 255cm.

NilsonBeds

Nilson Beds Conceptstore

Of u nu op zoek bent naar een stoer of een romantisch bed, Nilson Beds heeft verschillende hoofborden in uiteenlopende stijlen. Door de samenwerkingen met diverse topdesigners is er voor ieder wat wils. Het unieke aan Nilson Beds is dat u uw maatwerk bed zelf kunt samenstellen. In onze Nilson Conceptstore in Gorinchem helpen wij u hier graag bij en uiteraard kunt u de bedden hier ook zelf uitproberen.

NilsonBeds

Reactie plaatsen