Hotel TwentySeven & Nilson Beds
21 maart 2020 
in Bedden
2 min. leestijd

Hotel TwentySeven & Nilson Beds

Over de hele wereld genieten mensen van de luxe van Nilson bedden. Ook steeds meer hotels kiezen er voor om hun gasten te laten genieten van het geweldige comfort. Een bed is dan ook één van de belangrijkste elementen in een hotelkamer. In dit blog nemen we een kijkje in Hotel Twenty Seven.

Super-de-luxe boetiek hotel

In het hart van Amsterdam, direct voor het monument op de Dam, met prachtig uitzicht over het koninklijk paleis, heeft vijfsterren Hotel Twenty Seven haar deuren geopend. Een nachtje logeren in dit hotel is niet voor iedereen weggelegd. Het hotel is één van de duurste van Europa. Een suite in dit super-de-luxe boetiek hotel kost al snel zo’n 1.400 euro per nacht. Des te leuker om er even binnen te kijken.

Voor 1.400 euro zit u trouwens nog lang niet in de duurste suite. Die is tegen de 5.000 a 6.000 euro. Maar dan heeft u wel 226 vierkante meter aan de Dam, met een privéterras en een privébutler.

Eigenaar Eric Toren wilde dit hotel ‘’high-end’’ inrichten en dat is hem zeker gelukt. Denk aan eikenhouten lambrizeringen, de meest exclusieve Italiaanse stoffen, het mooiste Italiaanse marmer en uiteraard de handgemaakte bedden van Nilson. De rijke materialen en kleuren geven dit hotel een unieke theatrale sfeer.

Het zeer exclusieve hotel is bedoeld voor rijken en beroemden en alleen de beste materialen zijn geselecteerd voor de 16 royale suites. Naast zijde van Braquenie & Fadini Borghi vindt u het linnen van Nobilis, de kristallen kroonluchters en sofa’s van Ascension Lattore. Uiteraard is Nilson Beds trots om deel uit te maken van dit unieke project.

Zien, horen, voelen en ruiken

Toren wil in dit hotel alle zintuigen prikkelen. Zien, horen, voelen en ruiken. Zo mogen de gasten geen last hebben van geluiden van buiten en zijn de ruiten van de kamers dus geïsoleerd met vierdubbel glas. De ogen worden geprikkeld met alle exclusieve materialen en het luxe interieur. Proeven is uiteraard de keuken van het bijbehorende restaurant van het hotel en wat ruiken betreft: TwentySeven heeft een eigen geur ontwikkeld. Dit parfum met bougainville, wordt verspreid door het hele hotel.

Nilson Concept Store

Dat een nachtje slapen in dit hotel niet voor iedereen is weggelegd begrijpen we. Maar voor de prijs van enkele nachten in dit hotel kunt u ook zelf een Nilson bed aanschaffen, waar u vervolgens jarenlang plezier van heeft! Kom eens lang in onze Concept Store en ontdek hoe wij uw bed naar wens kunnen samenstellen.

Reactie plaatsen