Genieten aan de Zeeuwse kust met Nilson beds
03 juni 2021 
in Bedden
2 min. leestijd

Genieten aan de Zeeuwse kust met Nilson beds

Nilson Beds

Zin om lekker uit te waaien dit voorjaar? Even lekker weg, zonder dat u de grens over hoeft. Verschillende hotels bieden leuke arrangementen tijdens de feestdagen dit voorjaar. Zo ook Duinhotel Breezand en dan slaapt u ook nog eens op een Nilson bed. 

 Nilson Beds

Duinhotel Breezand

Wakker worden met het geluid van de zee op de achtergrond en een prachtig uitzicht, dat voelt echt even als vakantie. Het strand is op loopafstand, want het gloednieuwe Duinhotel Breezand ligt direct achter de duinen in Vrouwenpolder. 

Vrouwenpolder is een gemoedelijk dorpje tussen het Veerse meer, de Noordzee en het achterland van Walcheren. Monumentale Zeeuwse steden als Veere en Middelburg, de havenstad Vlissingen en het winkelstadje Domburg zijn binnen handbereik voor een leuk dagje uit. Ook is alles met elkaar verbonden doormiddel van prachtige fietspaden dwars door akkers, duinen en bossen.

 Nilson Beds

Suites aan de kust

In de suites van Duinhotel Breezand komen de elementen rust, luxe, duin, strand en zee samen. De stijlvolle design suites zijn smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Slapen in dit hotel wordt een beleving met de natuurlijke boxspringbedden van Nilson Beds. Met deze uiterst comfortabele bedden en de frisse zeelucht is het heerlijk wegdromen tussen de duinen. De suites zijn voorzien van luxe badkamers die met baden en sauna’s meer weghebben van een privé spa. De kamers zijn ook voorzien van een privé dakterras. In deze suites komt u echt tot rust.

 Nilson Beds

Brasserie Dune voorziet u ‘s morgens van een luxe ontbijt, waarna u heerlijk een duik in zee kan nemen, al is dat nu wellicht nog iets te vroeg in het seizoen. Maar een mooie wandeling of fietstocht kan natuurlijk wel al. En ‘s avonds terwijl u geniet van een prachtige zonsondergang kunt u heerlijk na-borrellen op één van de terrassen.

 Nilson Beds

Nilson Beds concept store

Wilt u na een nachtje weg niet anders meer dan een Nilson Bed? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Wij hebben diverse slaapkameropstellingen staan en u kunt verschillende bedden uitproberen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale bed op maat.

Reactie plaatsen