Frans wegdromen met Nilson beds
29 juni 2020 
in Bedden
2 min. leestijd

Frans wegdromen met Nilson beds

Vakanties en weekendjes uit lijken nu even ver weg, maar inspiratie op doen, voor als we straks weer op pad kunnen, is des te leuker. Daarom nemen we u in dit blog mee naar een Frans chateau op een unieke locatie.

Hotel Domaine des Etangs

Grenzend aan het nationaal park Périgord Limousin Regional ligt het Franse plaatsje Massignac. Hier is een perfect gerestaureerd chateau uit de 11e eeuw gelegen, Hotel Domaine des Etangs. Bij Domaine des Etangs is alles doordrongen van een gevoel van evenwicht. Het kasteel is authentiek en heeft de charme van een typisch familiehuis. Er zijn zeven grote suites en slaapkamers, die elk net zo verschillend zijn van elkaar als de sterren waarnaar ze zijn vernoemd. Op de begane grond bieden de bibliotheek, de eetkamer, de rookruimte en verschillende lounges u de mogelijkheid om te ontspannen met een boek, een maaltijd of een drankje. De maaltijden die worden geserveerd komen uit het eigen restaurant met Michelin ster.

Het interieur van het kasteel wordt hier en daar afgewisseld met antiek, op maat gemaakte creaties, unieke objecten en originele kunstwerken. Zo ontstaat er een dialoog tussen oud en nieuw, durf en eenvoud, tot leven gebracht door interieurontwerper Isabelle Stanislas.

De unieke ervaring bij Hotel Domaine des Etangs wordt compleet gemaakt met de bedden van Nilson. In elke suite zijn de bedden anders aangekleed, maar het comfort is overal van het hoogte niveau.

Wanneer u een bezoek brengt aan dit hotel hoeft u zeker niet stil te zitten. Er zijn vele activiteiten te doen in de prachtige natuur. Zo kunt u gaan varen, wandelingen maken door de moestuinen of de natuur en een rondleiding krijgen over de bijbehorende boerderij.

Nilson beds dichterbij huis uitproberen?

Dat kan ook in de Nilson Conceptstore in Gorinchem in het midden van het land. Hier kunt u diverse Nilson beds zien en uitproberen, maar ook kunt u de bedden naar wens samenstellen met onze deskundige adviseurs.

Reactie plaatsen