De nieuwe hoofdborden van Nilson Beds
29 juni 2020 
1 min. leestijd

De nieuwe hoofdborden van Nilson Beds

Nilson bedden kunnen geheel naar wens worden samengesteld. U kunt diverse bedden en hoofdborden van topontwerpers combineren. Het merk is constant bezig met nieuwe ontwerpen en samenwerkingen met vooraanstaande designers. In dit blog vertellen we graag meer over de nieuwste hoofdborden.

Heather

Dit bed is ontworpen door Ruud van Oosterhout Design. Deze designer staat voor ‘’less is more’’. Met zo min mogelijk middelen creëert van Oosterhout bijzondere en sprekende interieurs. Dit is uiteraard ook terug te zien in zijn ontwerp voor Nilson, het bed heeft een strakke kubistische vormgeving. De lage instap en het royale langwerpige hoofdbord zorgen voor een lounge-achtige uitstraling. De A-symmetrische opstelling van het hoofdbord is speels en modern. Het voeteneinde is extra breed, waardoor u gemakkelijk op de bedrand kunt plaatsnemen. Dit hoofdbord kan zowel met stof als leder naar keuze worden bekleed.

Palermo

Dit ontwerp is tijdloos en modern met een strakke vormgeving. Palermo is een royaal hoofdbord opgebouwd uit drie panelen. De standaardafmetingen zijn 340 x 110 x 8 cm, maar andere afmetingen zijn uiteraard ook mogelijk. Palermo is leverbaar in zowel stof als leder.

Rock

Rock is een origineel ontwerp van designer Jeroen van Zwetselaar. Onder het motto ‘Durf te leven, experimenteer en volg je hart,’ maakt hij prachtige ontwerpen, waarin hij oud en nieuw graag combineert. Net als warme zware materialen met koude materialen als marmer en staal.

Met dit stoere hoofdbord maakt hij ook deze combinatie, een stalen hoofdbord, dat kan worden gecombineerd met zacht luxe bedlinnen. Het stoere bed is in meerdere varianten verkrijgbaar. Met een hemel van staal voor een meer romantische sfeer en met bijpassend bedbankje.

Nilson Conceptstore Gorinchem

Hoe ziet uw ideale bed eruit? Kom eens langs in onze Nilson Conceptstore en stel, samen met onze interieuradviseurs, uw bed op maat samen. Van matrashardheid tot hoofbord en van stoffering tot afmetingen, alles is door u in te vullen. Wij kunnen u zelfs adviseren met de complete stoffering van uw slaapkamer.

Reactie plaatsen