Château Wittem & Nilson beds
29 juni 2020 
in Bedden
2 min. leestijd

Château Wittem & Nilson beds

Château Wittem is een intiem boutique-hotel middenin het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Even de drukte en hectiek laten voor wat het is? Zodra u het Limburgse Heuvelland binnenrijdt, ervaart u het al. Eenmaal aangekomen op het landgoed, ervaart u rust en ruimte. Onthaasten gaat hier vanzelf en voor even vergeet u al het andere…

Luxueus genieten

In de setting van dit monumentale en charmante château kunt u genieten van rust en luxe. Bij zo’n exclusief verblijf horen uiteraard prachtige suites en die heeft dit Château zeker. U kunt logeren in één van de luxueuze kamers of elegante suites. Nilson Beds verzorgde de maatwerk bedden in dit kasteel. U zult uitgerust wakker worden in deze natuurlijke handgemaakte bedden, zodat u kunt genieten van al het moois dat Limburg te bieden heeft.

Suites

Anna, Floris, Guda, Willem en Winand, een greep uit de namen van de suites. De namen verwijzen naar unieke personen en gasten uit de geschiedenis van Château Wittem. Van historische torenkamer, sfeervolle suite tot intieme ‘chambre charmante’. Château Wittem beschikt over 12 kamers, onderverdeeld in vier verschillende typen. De Château Tower Suites, Château Superior Rooms, Château Classic Rooms en een Château Room. Elk met een eigen kleur, sfeer en uitzicht op de kasteeltuin of het omliggende Heuvelland. Klassieke patronen, traditionele elementen, warme kleuren in combinatie met zachte en natuurlijke materialen zorgen voor een vredige en stijlvolle sfeer op alle kamers.

Omgeving

In het Limburgse Heuvelland is het heerlijk buiten genieten van de natuur, maar de locatie leent zich ook goed voor bezoekjes aan steden. Zowel in binnen- als buitenland, u kunt denken aan Maastricht, Aken en Luik.

Slapen op Nilson

Wanneer u overweegt om een Nilson bed aan te schaffen, kan het een leuke ervaring zijn om het bed uit te proberen tijdens een hotelovernachting. Uiteraard kan het bed dat u zelf aan wil schaffen geheel naar uw wensen worden samengesteld. Ziet u een Nilson bed wel zitten, maar laat u de hotelovernachting liever achter wegen? U bent ook van harte welkom in onze Nilson Conceptstore in Gorinchem. Hier hebben wij vele Nilson opstellingen staan en onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw ideale bed.

Reactie plaatsen