Behang in de slaapkamer
20 januari 2020 
2 min. leestijd

Behang in de slaapkamer

Als we een weekendje weg zijn genieten we vaak van de luxe in een hotelkamer. Wanneer u besluit een Nilson bed aan te schaffen, draagt dit zeker bij aan de ‘’luxehotelsfeer’’ van uw slaapkamer. Maar u kunt veel meer doen om thuis die hotelkamer sfeer te creëren.  In dit blog inspirerend behang om uw slaapkamer een luxe uitstraling te geven.

Arte Boa

Arte Boa is een prachtige natuurlijk behang, dat in de blauwe variant ook nog eens rust geeft in de slaapkamer. Eigenlijk is deze exclusieve natuurlijke muurbekleding geen behang meer te noemen. Boa is gemaakt van bakbak, een materiaal uit het oosten en in 7 kleuren verkrijgbaar. Het wordt per strekkende meter aangeboden. Dit materiaal zal uw slaapkamer direct een totaal andere uitstraling geven.

Arte Insolence Moxie

Insolence is geïnspireerd op de patronen uit de jaren 20. Het Moxie dessin is specifiek geïnspireerd op de klassieke, metalen harmonica liftdeuren. In de hotels in hartje Parijs ziet u ze hier en daar nog weleens. Moxie is verkrijgbaar in 4 kleurcombinaties.

Arte Heliodor Scale

Het Scale behang van Arte blinkt als een juweel, zeker wanneer het licht erop valt. Met Scale creëert u direct een gevoel van luxe in de ruimte. Het patroon is geïnspireerd op de patronen van Escher en leverbaar in 8 schitterende kleuren.

Arte Flamingo

Met het Flamingo behang van Arte haalt u een ware eye-catcher in huis. De kleurrijke print trekt meteen de aandacht, terwijl het geweven gras en de structuur hiervan een enorme luxe uitstralen. Flamingo is leverbaar in 3 kleuren.

Arte Unite

Natuurlijke materialen als rotan, riet en sisal brengen karakter, textuur en warmte in uw interieur. Arte ontwikkelde daarom Oculaire: handgemaakte muurbekleding van sisalvezels. De collectie bestaat uit speelse dessins, die op een subtiele manier voor een tropische vibe zorgen. Unite laat cirkels schijnbaar samenkomen met een optische illusie. De contrasterende lijnen en kleurschakeringen in het patroon geven een extra dimensie aan het dessin.

Nilson Beds Concept Store Gorinchem

In onze Nilson Beds Concept Store kunt u vele Nilson bedden vergelijken en uitproberen. Doordat wij gevestigd zijn in het Design Center in Gorinchem kunt u direct uw hele slaapkamer een make-over geven. Van meubels tot vloerbedekking en van verlichting tot dus ook behang. Kunt u wel wat slaapkamer inspiratie gebruiken? U bent van harte welkom in onze showroom.

Reactie plaatsen