Bedtextiel
29 januari 2018 
2 min. leestijd

Bedtextiel

Uiteindelijk heeft u besloten om bij Nilson Concept Store by QiiD een prachtig Nilson bed te kopen. Nog een aantal weken wachten en dan kunt u hierin heerlijk wegdromen. Maar bij dit prachtige bed hoort natuurlijk ook een mooie set bedtextiel. Het idee dat u ieder dag uw slaapkamer in loopt en het gevoel heeft in een hotel te verblijven. Nilson Concept Store by QiiD kan dit gevoel voor u compleet maken. Met het prachtige bedtextiel van Nilson worden uw dromen waar.

bedtextiel Nilson

bedtextiel Nilson

Egyptisch katoen

Wat dacht u van een overtrek gemaakt van het meest luxe katoen? Dit Egyptische katoen is leverbaar in een perkaal binding en in een satijn binding. De perkaal katoen is een hele fijne  en gladde binding die dicht op elkaar is geweven en heeft een matte uitstraling. Een overtrek van een satijnbinding voelt nog gladder en zachter aan doordat deze weefsels nog fijner en dichter geweven zijn dan bij de perkaal katoen. Een satijn binding geeft ook nog een subtiele glans waardoor u een nog luxere uitstraling krijgt. Egyptisch katoen is: extreem zacht, zeer duurzaam en sterk, neemt veel vocht op vanwege zijn lange weefdraden, geeft u een luxe hotel gevoel, voelt in de zomer koel aan en in de winter lekker behaaglijk.

bedtextiel Nilson

bedtextiel Nilson

Belgisch linnen

Een ander materiaal binnen de collectie is Belgisch Linnen, dit materiaal is nog sterker dan katoen, en is luchtig en comfortabel. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat u onder een linnen overtrek beter slaap en dat de kans op een ochtendhumeur wordt verkleind. Belgisch Linnen is ook nog eens duurzaam en heel milieuvriendelijk. Ondanks zijn sportieve en nonchalante eigenschappen geeft u met Belgisch Linnen uw Nilson bed nog steeds die luxueuze hoteluitstraling.

bedtextiel Nilson

bedtextiel Nilson

Bovenstaande materialen zijn uitvoerbaar in 3 dessins. De kwaliteiten Solo en Oxford verschillen niet zo veel van elkaar. Doordat er 2 kleuren gekozen kunnen worden heeft u in een handomdraai een compleet andere uitstraling aan uw bed gegeven. De kwaliteit Solo is verkrijgbaar in een eenvoudige uitvoering maar u kunt uw kussensloop wat meer luxe geven door te kiezen voor een volant van 4 cm. De kwaliteit Oxford oogt identiek aan de basis van de Solo maar door zijn dubbele stikrand rondom het overtrek en kussensloop krijgt deze net wat meer waarde. Kwaliteit Melo heeft een dubbele borduurrand in zowel het overtrek als kussensloop, deze kan kleur op kleur worden uitgevoerd maar kan wat spannender worden gemaakt door te kiezen voor wat meer contrast.

Uiteraard hebben wij bij Nilson Concept Store by QiiD ook passende hoestoppers en hoeslakens. Ter bescherming van uw matras en kussen zijn er binnen deze collectie ook nog moltons verkrijgbaar.

bedtextiel Nilson

bedtextiel Nilson

Om het luxe hotelgevoel helemaal compleet te maken mag een plaid natuurlijk niet ontbreken. Uitvoerbaar in dezelfde materialen als het bedtextiel en in diverse afmetingen. Een plaid van 100% mohair mag natuurlijk ook niet ontbreken aan deze luxe bedtextiel collectie.

In onze showroom Nilson Concept Store by QiiD is dit bedtextiel ook te bewonderen en te voelen. Kom daarom nu naar Gorinchem en ervaar wat luxe slapen is.

Reactie plaatsen