Bed & Breakfast Hoeve BuytenHout
19 september 2023 
1 min. leestijd

Bed & Breakfast Hoeve BuytenHout

In ons blog delen we niet alleen Auping en Nilson nieuws, ook nemen we regelmatig een kijkje in een hotel of Bed&Breakfast waar u heerlijk kunt slapen op de bedden van Auping of Nilson.
In dit blog nemen we u mee naar Bed & Breakfast Hoeve BuytenHout.

Auping Original bed in B&B

Hoeve BuytenHout

Op een steenworp afstand van de Delftse binnenstad en toch midden in de natuur vindt u Hoeve BuytenHout, een luxe Bed and Breakfast in Delfgauw. Deze landelijke B&B met zes luxe kamers bevindt zich in een groene omgeving.

Kamers

De kamers en tuinkamers van deze B&B zijn van alle gemakken voorzien en ’s nachts rust u heerlijk uit op de tweepersoons Original boxsprings van Auping. Deze boxsprings bestaan uit natuurlijke materialen als biologisch katoen. Iedere kamer is ingericht met een eigen thema, van de Hooglander tot de Delfts Blauwe kamer. Alle kamers beschikken over een comfortabele badkamer en sommige zelfs over een privé tuin. Elke ochtend wordt er een ontbijt met dagverse streekproducten geserveerd.

Auping Original bed B&B

Omgeving

Hoeve BuytenHout ligt in het Bieslandse Bos, een natuur- en recreatiegebied dat samen met onder meer het Delftse Hout het regiopark Buytenhout, een groot aaneengesloten natuur- en recreatiegebied vormt. Er zijn dus volop fiets en wandeltochten te maken vanuit deze B&B.

In het natuurgebied zijn overal mooie plekjes en leuke horecagelegenheden voor uw tussenstops.

Auping Studio bij QiiD


In het Design Center in Gorinchem vindt u een ruim opgezette Auping Studio. Mocht u de boxsprings en bedden van Auping willen uitproberen zonder een nachtje weg te boeken? Dan bent u hier aan het juiste adres. U vindt hier diverse modellen om uit te proberen en onze specialisten kunnen u van deskundig advies voorzien.

Reactie plaatsen